Ads 468x60px

Wednesday

/dutch/ Barcelona - AC Milan live tekst commentaar, score, en dekking Uefa Champions League 12/3/2013


 Barcelona  4 -  0  AC Milan
Match beslist Jordi Alba maakt er 4-0 van.
86'
Alles of niks Milan probeert met de moed der wanhoop, maar riskeert een dodelijke counter.
83'
Laatste wissel thuisploeg Adriano in de plaats van Pedro.
81'
Robinho afgeblokt Bojan haalt de achterlijn op links en zet strak voor. Robinho wil op doel besluiten, maar Jordi Alba gooit zich nog voor de bal.
77'
Nieuwe wissel thuisploeg Puyol maakt ten koste van Mascherano het slotkwartier.
75'
Laatste wissel Milan Bojan krijgt speelgelegenheid tegen zijn ex-ploeg. Flamini is naar de kant gehaald.
74'
Eerste wissel Barça Doelpuntenmaker Villa gaat eraf. Sanchez neemt zijn plaats in.
74'
Vrije trap Messi De bal belandt in de muur.
70'
Mooie 1-2 Tussen Messi en Villa, maar Montolivo verdedigt goed.
67'
Milan nu met meer moed De bezoekers moeten uit hun pijp komen en proberen het nodige doelpunt te scoren.
65'
Voorzet Abate Niemand van de bezoekers kan echter bij de bal.
62'
Veel bezoekende overtredingen AC Milan heeft zeer veel fouten nodig om de geoliede thuisploeg af te stoppen.
62'
Schot Messi De bal gaat net naast.
60'
Dubbele wissel Milan Ambrosini en Niang mogen gaan rusten. Muntari en Robinho moeten proberen het tij te doen keren.
59'
Milan ondergaat Waar de Italianen in de heenmatch een zeer degelijke partij afleverden, moeten de bezoekers de wet van de sterkste ondergaan.
55'
3-0 !! Villa brengt zijn ploeg virtueel in de kwartfinale. Vlijmscherpe pass van Xavi op Villa die met links buiten het bereik van Abiati trapt.
53'
Geel Mexes Voor een fout op Messi ziet de Fransman terecht geel.
52'
Schot in de draai Boateng Na een corner van Niang, maar hij trapt de bal ver naast.
50'
Ambrosini ontsnapt aan geel Na een overtreding op Messi.
47'
Schot Messi Constant laat zich de bal afsnoepen en Messi gaat ermee aan de haal. Zijn schot is iets te zwak om Abiati te verontrusten.
45'+17
Tweede helft van start Geen wissels bij beide teams.
21:31
Barcelona op schema Na de eerste helft staat Barcelona met 2-0 voor na twee doelpunten van de onvermijdelijke Messi. Op die manier is de achterstand uit de heenmatch al weggewerkt.
De thuisploeg begon verschroeiend en na 5 minuten had Messi al de score geopend met een fantastisch schot. De bezoekers, die op de counter loerden, moesten even naar adem happen. 'Barça' ging echter op zijn elan door en kreeg nog een aantal halve kansjes. Op een schaarse counter mocht Niang alleen op doel af, maar de jonge spits besloot op de paal. In de fase erna vond Messi wel de weg naar het doel en maakte hij er 2-0 van.
Met deze tussenstand zijn er verlengingen, maar er is veel kans dat er in de tweede helft nog gescoord wordt. We volgen het zo meteen weer.
45'+1
Geel Flamini De Fransman zit geel na een fout op Pedro.
41'
Geel Pedro Na een iets te stevige tackle op Abate.
39'
2-0 !! In plaats van 1-1 staat het 2-0. Messi verdubbelt de voorsprong van de thuisploeg. Iniesta verovert de bal van Ambrosini en speelt Messi aan. Die mag aanleggen aan de rand van de zestien met zijn linker en brengt de stand op 2-0.
38'
Niang op de paal ! Mistasten van Mascherano en Niang mag allen op Valdes op. De 18-jarige besluit echter op de paal. Pech voor de bezoekers.
37'
Voorzet Dani Alves Niang, ver teruggezakt, kan de bal nog ontzetten.
36'
Villa bijna De pass van Busquets was echter te scherp.
35'
Balbezit in cijfers 71-29 % !!
34'
Schotje El Shaarawy El Shaarawy wordt aangespeeld op links. Hij snijdt naar binnen en besluit slapjes met zijn rechter op doel. Geen probleem voor Valdes.
32'
Weinig balbezit Milan Als de bezoekende verdedigers de bal ontfutselen, vinden ze af en toe wel een aanspeelpunt. Meestal verliezen ze echter snel de bal.
30'
Poging tot omhaal Niang met de voorzet vanop rechts. De bal komt bij El Shaarawy die een omhaal probeert, maar de bal helemaal niet goed raakt.
28'
Hoofdwonde Flamini Mathieu Flamini dient verzorgd te worden met een ferme wonde aan het hoofd. Hij bloedt zodanig dat hij van truitje moet veranderen.
25'
Vlotte thuiscombinatie Goeie aanval over een aantal spelers. Pedro kan echter zijn kopbal niet goed richten.
24'
Schot Xavi Uit de tweede lijn, geen probleem voor Abiati.
22'
Geel Boateng Voor een fout op Iniesta. Hij ging er iets te fel in.
16'
Schot Xavi Xavi legt aan van buiten het strafschopgebied. Abiati tikt de bal in corner.
15'
Hoekschop Milan Afgedwongen door Niang. Zonder gevaar.
13'
Bijna 2-0 Messi kopt een bal achteruit richting Iniesta. Die haalt verschroeiend uit en via Abiati spat de bal uiteen op de dwarsligger. In de rebound kopt Pedro de bal in het zijnet.
11'
Barcelona claimt penalty Pedro gaat neer in de zestien na een botsing met Ambrosini., maar Kassai laat doorspelen.
8'
Mogelijkheid El Shaarawy Hij wordt goed aangespeeld, maar loopt dan iets te ver breed om nog voor het nodige gevaar te kunnen zorgen.
7'
Veel inzet Beide ploegen spelen met de nodige overgave.
5'
GOAL !! Prachtig doelpunt van Messi. Mooie combinatie aan de rand van de zestien. Messi mag uithalen en laat met een subliem schot Abbiati kansloos.
3'
Bedoelingen Milan duidelijk De bezoekers spelen met een dubbele verdedigingsmuur en loeren op de counter. Barça met het balbezit.
1'
Milan trapt af De bezoekers mochten de match op gang trappen.
20:08
De keuze van de trainers In vergelijking met de heenmatch starten er twee andere spelers bij Barcelona. Puyol verhuist naar de bank, samen met Fabregas. In hun plaats komen Mascherano en Villa.
Vorige vrijdag nam AC Milan de maat van Genoa. Abate, Ambrosini en Boateng startten toen niet, vandaag echter wel. Bij de bezoekers geen Balotelli, want die is niet speelgerechtigd.
19:39
Houdt Milan stand ? Na de onverhoopte uitslag die 'de Rossonieri' thuis hebben behaald tegen Barcelona, maken de Italianen vanavond een goeie kans om door te stoten naar de kwartfinales van de Champions League en op die manier één van de topfavorieten eruit te kegelen.
FC Barcelona, nog steeds wel autoritair leider in de Spaanse competitie, zit de laatste weken in een dipje. Het moest zijn meerdere erkennen in Real Madrid voor de beker en in de competitie en de week ervoor verloor het met 2-0 van AC Milan. Vroeg scoren vanavond lijkt de boodschap voor de Spanjaarden.
Bij het team van Allegri gaat het momenteel voor de wind. Zijn ploeg verloor niet in de laatste tien wedstrijden en het komt een pak sterker voor de dag dan toen er tegen Anderlecht werd gespeeld. Goed verdedigen en zelf één keer scoren kan vanavond misschien wel voldoende zijn voor de kwalificatie.
Verliezen we met 'Barça' vanavond één van de kanshebbers op de eindzege ? We volgen het hier LIVE vanaf 20u45 !!!


0 comments:

Post a Comment