Brann Bergen - Aalesund live tekst kommentar, score, og dekning av Norge Tippeligaen 2013

Brann Bergen   2  -  0    Aalesund
45'Finne
52'Svarsson

Det er over i Bergen. Brann vinner igjen på hjemmebane. 2-0 denne gangen over Aalesund på fotballens festdag. Brann har ikke tapt en 16. mai-kamp siden 2002. Unggutten Bård Finne åpnet showet med en scoring rett før pause. Sævarsson økte for Brann. Aalesund skapte sjanse på sjanse etter 2-0-scoringen, men de fant ikke veien til mål.

94 Slutt

94 Stående ovasjoner til Brann-laget fra publikum i Bergen nå.

93 Corner Aalesund Michael Barrantes. Sløses bort. Utspill fra keeper.

92 Corner Aalesund Michael Barrantes. James header fra fem meter på innlegget, men Leciejewski slår til med en utrolig redning. Han jubler helt vilt etter redningen.

91 Brann ruller opp et klassisk angrep. Badji avslutter fra skrått hold. Over denne gangen.

91 Det er lagt til minst tre minutter.

90 James lager frispark når han legger Badji i bakken godt inne på egen halvdel. Brann tar frisparket raskt, og Askar skyter. Grytebust holder.

89 Spiller ut Aalesund Fredrik Carlsen. Spiller inn Daniel Stensøe.

87 Askar forsøker å dra seg forbi Carlsen i boksen til Aalesund, men Grytebust er ute og snapper.

84 Aalesund spiller flott fotball inne i boksen til Brann. Aarøy og James kombinerer flott og han får skutt fra elleve meter, men utrolig nok skyter han utenfor igjen.

83 Spiller ut Brann Fredrik Haugen. Spiller inn Tomasz Sokolowski.

81 Frispark til Aalesund inne på Branns halvdel. Barrantes svinger den inn, men rett i klypene til Leciejewski igjen.

78 James forsøker seg med skudd igjen. Men, tro det eller ei, til side for mål. Aalesund bør ha skuddtrening når de kommer tilbake til Sunnmøre.

76 Badji får masse rom å løpe i fremover. Han slår mot Huseklepp, men er upresis og den triller inn til Grytebust.

75 James med et smart innlegg på volley fra dødlinjen, men rett til Leciejewski.

74 Fuhre forsøker seg på et skudd fra distanse. Ballen triller til side for mål. Igjen. Aalesund har ikke stilt inn siktet til denne kampen.

72 Frispark til Aalesund i farlig posisjon. Litt skrått hold og 25 meter. Barrantes står klar sammen med Carlsen. Barrantes skyter rett i klypene til Branns keeper.

71 Spiller ut Aalesund Christian Myklebust. Spiller inn Lars Fuhre.

71 Fredrik Haugen vipper ballen opp til seg selv og slår til på volley. Har fin retning, men den går til side for mål.

69 Huseklepp ser scoringsdrømmen fly ut til kast etter et håpløst skudd fra distanse.

69 Brann har lagt seg veldig lavt etter 2-0-scoringen. Aalesund har ballen mye, men får ikke til spillet sitt.

68 Huseklepp forsøker å finne Larsen som er på vei inn i boksen, men den triller inn til keeper.

64 Gult kort Brann Erdin Demir. Han går ned i boksen til Aalesund. Moen mener han filmer. Gult kort.

63 Spiller ut Brann Bård Finne. Spiller inn Kristoffer Barmen.

63 Gult kort Aalesund Tor Hogne Aarøy. Han lager først frispark mot Demir, så snakker han på seg gult kort.

62 Nesten for Aalesund igjen. Nå er det bare uheldige og udyktige. Leke James får muligheten når Larsen triller ballen til ham inne i boksen. Han skyter med innsiden fra 15 meter, men igjen triller ballen til side for mål. Brann er heldige nå.

61 Aalesund trykker nå. Ulvestad får fyrt av et skudd fra 17 meter. Leciejewski må slenge seg for å redde og gir retur, men Brann får klarert til slutt. Aalesund har kommet til mange farlige skuddsjanser i det siste.

59 Corner Brann Erik Huseklepp. Aalesund får headet unna.

59 Brann kjører kontra på Aalesund. Huseklepp får avsluttet via Tollås Nation og til corner. Nesten for Brann der. Bølger på Stadion nå.

58 Corner Aalesund Michael Barrantes. Brann får klarert til slutt.

58 Barrantes fyrer igjen. Denne gangen er det bedre retning og den går via et Brann-bein. Den triller like utenfor. Nesten for Aalesund. Corner.

57 Barrantes får skyte fritt fra 16 meter. Han lader kanonen og skyter utenfor. Burde gjort det bedre der.

56 Nesten stappfullt på Stadion 17 179 tilskuere.
52 Mål Brann 2 - 0 Birkir Sævarsson. Målgivende pasning Erik Huseklepp. O´heilage Olav! Der dukker Sævarsson opp fra intet og scorer 2-0. Backen drar seg inn i banene etter at Huseklepp stusser ballen til ham. All forventer pasning, men Sævarsson drar til med venstrefoten. Grytebust får hansken på den, men klarer ikke å holde den. Litt slapt keeperspill der.

50 Corner Brann Erik Huseklepp. Aarøy ruver i feltet. Header vekk.

50 Askar vinner en corner for Brann i duell med Barrantes.

49 Haugen forsøker en høy stikker gjennom til Huseklepp. Grytebust kommer ut og plukker.

47 Frispark til Aalesund. Barrantes inn mot Aarøy som er kommet inn. Den høyreiste sunnmøringen får ikke hodet på ballen, men det er helt klart at han blir en trussel for Brann-forsvaret i 2. omgang.

46 Ett bytte på hvert lag. Brann legger nok om formasjonen etter at Larsen kom inn for Pusic.

46 Spiller ut Brann Martin Pusić. Spiller inn Kristoffer Larsen.

46 Spiller ut Aalesund Hugues Wembangomo. Spiller inn Tor Hogne Aarøy.

45 Start andre omgang
- Pause på Stadion. Brann fikk en kjempeboost inn til hvilen etter scoringen av Finne helt på tampen. En god avslutning av ungdommen. Aalesund har skapt noen farligheter ved Leke James, mens Brann hadde en stor sjanse ved Huseklepp. Fortjent eller ikke. Brann leder 1-0 til pause.
47 Pause

46 Det er lagt til minst ett minutt i denne omgangen.

45 Mål Brann 1 - 0 Bård Finne. 18-åringen åpner ballet for Brann. Huseklepp svinger inn en ball i feltet som Amin Askar forsøker å styre i mål. Den går i en Aalesund-spiller og faller ut til Finne som hamrer den via stolpen og i noten. Flott avslutning av unggutten.

44 Brann med en dobbelsjanse. En ball blir vippet inn i boksen. Huseklepp stusser videre og Askar får skutt. Rett i en forsvarer. Demir forsøker seg på returen. Høyt over fra svensken.

41 Gjesdal med en flott pasning motsatt til Huseklepp. Han legger igjen til Finne for skudd, men pasningen er litt slapp.
40 James er på farten igjen. Han kommer nesten rundt Sævarsson, men Korcsmar er der og rydder opp.

39 Barrantes fyrer fra laaangt hold. Over og utenfor.

38 Corner Aalesund Fredrik Carlsen. Badji vinner på bakerste.

38 James drar seg fri i boksen og får skyte fra syv meter. Via Gjesdal og til corner.

37 Frispark til Aalesund fra rundt 30 meter. Barrantes har nok lyst å skyte her. Han vipper den inn i stedet. Rett til keeper.

34 Corner Brann Erik Huseklepp. Frispark til Grytebust i duellen i feltet.

34 Finne forsøker seg. Han vender vekk Tollås og skyter. Grystebust slår den til corner i nærmeste hjørnet.

33 Aalesund er farlig frempå. Barrantes med en lekker pasning bak Sævarsson til James. Han legger inn, men Gjesdal klarerer inne i femmeteren.

32 Det ser ut som at Aarøy skal inn for Aalesund. Wembangomo sliter.

31 Huseklepp-show på Stadion. Han driller hele Aalesund-forsvaret og kommer alene med Grystebust, men avslutningen står ikke i stil til forarbeidet. Grytebust redder med foten og snapper sin egen retur. Første store sjanse til Brann.

29 Leke James kommer seg fri i boksen og skal skyte. Der kommer Sævarsson med en glimrende takling og stopper forsøket.

29 Nå er Aalesund kommet litt mer med i kampen. De har ballen mer og forsøker å bearbeide Brann.

26 Huseklepp snurer rundt med Martiniussen og legger inn, men Aalesund får et hodet på innlegget.

24 Corner Brann Erik Huseklepp. Rett i klypene til Grystebust.

24 Brann vinner en corner etter et lite trykk.

23 Finne snapper nesten ballen fra Tollås Nation, men kapteinen får vippet den inn til Grystebust som klarerer.

21 Pusic river seg fra Tollås og forsøker en stikker mot Finne. Aalesund får kontroll, men Brann vil ha frispark. Svein Oddvar Moen lar spillet gå videre.

18 Kampen har ikke tatt skikkelig fyr ennå. Begge lagene ligger kompakt og bra defensivt.

16 Brann kommer rundt på høyresiden. Huseklepp legger inn fra dødlinjen inne i boksen. Grytebust er ute og plukker.

16 Barrantes tester skuddfoten fra langt hold. Leciejewski har full kontroll.

15 Pusic har tid og rom. Han forsøker en pasning til Askar på motsatt siden, men han meier den ut over siden.

14 Demir er tøff i ryggen på Wembangomo. Backen får frispark nede ved sitt eget cornerflagg.

13 Haugen forsøker seg med et skudd på volley fra skrått hold. Grytebust holder enkelt.

13 Akkurat nå er det stillingskrig. Brann har ballen mest, men sliter med å finne rom offensivt.

11 Aalesund kommer nesten gjennom. Erdin Demir rydder flott opp for Brann.

9 Brann triller ball nå. Aalesund ligge lavt og kompakt.

7 Corner Brann Erik Huseklepp. Aalesund får headet den vekk.

7 Finne drar seg fri og vinner en corner for Brann. Livlig åpning på kampen.

5 Badji med en flott pasning ut på høyre til Sævarsson kom kommer i lange klyv, men han roter den over linjen.

4 Huseklepp dribler seg fri på høyresiden og slår inn med venstre, men den går over alle. Utspill fra keeper.

3 Corner Aalesund Michael Barrantes. Brann holder på å rote det skikkelig til for seg selv. Gjesdal stusser på bakerste og holder på å score selvmål igjen. Korcsmar redder på streken.

3 Askar med et håpløst tilbakespill til Leciejewski. Corner Aalesund.

2 Hamdallah kommer rundt på høyresiden, men roter ballen ut over linjen.

1 Brann med kampens første avslutning. Finne til Askar som skyter fra 18 meter. Rett på Grytebust som har få problemer.

1 Aalesund tar avspark. Festen er i gang!

0 Kampstart

- Avspark er minutter unna. Vi gjør oss klare til kamp!
- Spillerne kommer på banen. Stor stemning på Stadion nå. Det er nesten fullt, men det siger vel inn en del etter kampen har startet også.
- Aalesund gjør en forandring på laget som de hadde meldt inn til NFF. Jason Morrison starter ikke likevel. Christian Myklebust kommer inn for Morrison. Usikkert om han er skadet eller hva som har skjedd.
- Det er en toppkamp vi skal følge i dag. Aalesund ligger på 2.-plass på tabellen før denne kampen. Brann er på 5.-plass.
- Brann er eliteriens mest schizofrene lag. De har vunnet alle hjemmekampene, men tapt alle bortekampene. I forrige hjemmekamp slo de Start.
- Aalesund kommer til Bergen etter nedsablingen av Lillestrøm sist. Hele 7-1 vant tangotrøyene på hjemmebane sist.
- Brann starter med Bård Finne fra start. Bergenserne har ropt etter Finne fra start siden første serierunde. 18-åringen starter på topp sammen med Martin Pusic.
- Det er ventet fulle tribuner til denne kampen dagen før dagen. 16. mai-kamper i Bergen er alltid spesielle. I fjor vant Brann hele 5-0 mot Sogndal. Stemningen i prosesjonen dagen etter var deretter. Brann setter standarden for stemningen i Bergen på 17. mai ved disse kampene.
- Velkommen til Brann Stadion og kampen mellom Brann og Aalesund på fotballens nasjonaldag!

Slovakia - Suomi live elää Jääkiekon MM tekstin kommentaari, pisteet ja kattavuus Jääkiekon MM-kisojen 16,5,2013

Suomi kohtasi torstaina Slovakian jääkiekon MM-kisojen puolivälieräottelussa Helsingissä. MTV3.fi seurasi ottelua hetki hetkeltä.

Ottelun 4-3-lukemin voittanut Suomi eteni välieriin ja mitalipeleihin Tukholmaan. MTV3 MAXin studiossa ottelua kommentoivat Hannu Aravirta, Kari Jalonen ja Juhani Tamminen.

Suomi - Slovakia 4-3 (3-0, 0-2, 1-1)

Kello 20.50: Suomi matkustaa Tukholmaan perjantaina aamupäivästä. Joukkue kohtaa lauantaina välierissä Ruotsin tai Kanadan, jotka lyövät yhteen Globenissa torstai-iltana.
Kello 20.49: Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen analysoi ottelun MTV3:n haastattelussa: "Ensimmäisessä erässä kaikki meni kuin elokuvissa ja toinen erä kuin painajaisissa. Kolmas erä oli taas vähän ehjempää ja päästiin paremmin omaan peliin mukaan. Tokassa erässä loppui rohkeus pelata kiekkoa ja roiskittiin. Omassa päässä oltiin pehmeitä kamppailuissa ja annettiin turhaan ote Slovakialle. Kovilla oltiin tänään."
Kello 20.43: Areenalla kaikuu Maamme-laulu Suomen voiton kunniaksi.
Kello 20.42: Kari Jalonen jakaa kiitoksia Suomen maalivahdille Antti Raannalle: "Ensimmäinen oli huippuerä, mutta kakkosessa menettiin ote pelistä. Yllättävän kolmannen erän alun tasoituksen jälkeen herra Raanta nousi ja piti meitä pystyssä kymmenen minuutin ajan. Raannalle menee iso plussa."

3. erä

60.00: Suomi voittaa ottelun 4-3 ja etenee välieriin Tukholmaan! Leijonien ykköstykki on jälleen kerran Petri Kontiola tehoin 2+1, joilla hän nousee pistepörssin kärkeen.
60. minuutti: Ossi Väänänen yrittää tyhjiin, mutta kiekko menee niukasti ohi maalin.
59. minuutti: Suomalaiset taistelevat rajusti, mutta Slovakia ei ole vielä luovuttanut. Minuutti jäljellä päätöserää.
58. minuutti: Slovakia ottaa Stanan pois maalilta. Erää jäljellä kaksi minuuttia.
58. minuutti: Slovakia ottaa aikalisän, kun kolmatta erää on jäljellä kaksi minuuttia ja 29 sekuntia.
57. minuutti: Slovakia vyöryttää hyökkäyksiään kohti Antti Raannan maalia, mutta toistaiseksi Leijonat on kestänyt sinipaitojen rynnistyksen.
56. minuutti: Suomen neloskenttä nousee terävään hyökkäykseen. Juha-Pekka Hytönen syöttää oikeaan laitaan Niklas Hagmanille, mutta slovakialaispelaaja peittää laitahyökkääjän vedon.
55. minuutti: Suomi on viiden minuutin päässä mitelipeleistä. Slovakialla on saman verran aikaa tehdä tasoitus.
52. minuutti: Tomas Sekera antaa namupassin viivalta maalin eteen Tomas Surovylle, jonka ohjaus menee vain niukasti ohi maalin. Slovakian tasoitus oli erittäin lähellä.
52. minuutti: Suomi ei saa tehtyä lisämaalia ylivoimalla. Slovakia on täysilukuinen.
51. minuutti: Miroslav Satan nousi vaaralliseen hyökkäykseen alivoimalla. Slovakialaiskonkari yrittää vanhanaikaista, mutta ei saa veivattua kiekkoa maaliin.
50. minuutti: Suomi pääse ylivoimalle, kun Tomas Kopecky kaataa Sami Lepistön.
Kello 20.21: Areena ei ole läheskään täynnä. Ottelua on seuraamassa vain 9 520 katsojaa.
48.13: Suomi siirtyy 4-3-johtoon! Maalintekijänä Juhamatti Aaltonen! Kontiola kuittaa rangaistuksensa vähintäänkin kiitettävästi, kun hän tarjoilee takakulmalle Aaltoselle, jolla on helppo työ nostaa laatta reppuun.
48. minuutti: Suomi selvittää alivoiman.
48. minuutti: Slovakian ylivoima pyörii vaarallisesti. Suomi pääsee viimein vaihtamaan miehet, kun Antti Raanta koppaa Michel Miklikin laukauksen.
46. minuutti: Petri Kontiola antaa vaarallisen harhasyötön keskialueella, ja Michel Miklik pääsee laukomaan. Veto taisi kolahtaa tolppaan. Kaiken lisäksi Kontiola ottaa itselleen koukkausjäähyn, ja Leijonat joutuu alivoimalle.
45. minuutti: Ainakin Antti Pihlströmin jaloista näyttää vielä löytyvän virtaa. Pihlström polkee vahvasti hyökkäysalueelle, mutta laukaus ei mene maalille saakka.
43. minuutti: Suomen ykkönen saa pitkästä aikaa luotua painetta, mutta vaaralliset laukaukset jäävät puuttumaan.
42. minuutti: Suomen pitäisi nyt ryhdistäytyä. Suomen ensimmäisen erän unelmaesityksen jälkeen Slovakia on määrännyt tahdin kaukalossa.
40.30: Slovakia tekee heti ensimmäisestä paikastaan ja tasoittaa lukemat 3-3:een. Päätöserä ehtii vanhentua vain 30 sekuntia, kun Tomas Surovy nostaa vapaasti maalin edestä Slovakian tasoituksen.

Kello 20.05: Kolmas erä alkaa.
Kello 20.03: Juhani Tamminen peräänkuuluttaa pelirohkeutta Leijonilta: "Yksi rohkeuden muoto on ampua. Slovakia ampuu joka paikasta ja menee nälkäisenä paluukiekkoihin. Suorien hyökkäyksien pitäisi päättyä laukauksiin."
Kello 19.58: Hannu Aravirta erätauolla studiossa: "Me hyökättiin selvästi laiskemmin ja menetettiin kiekkoja, ja sen vuoksi jouduttiin puolustamaan enemmän ja puolustettiin huonommin. Slovakia sai kavennuksesta hengen päälle."
Kello 19.51: Marko Anttila selvittää syitä vaisuun toiseen erään MTV3:n haastattelussa: "Ei pystytty pitämään kiekkoa niiden päässä. Nyt roiskittiin sinne sun tänne. Ei tässä mitään hätää ole, pelataan paremmin omaa peliä, niin tämä kääntyy meille."

2. erä

40.00: Toinen erä päättyy. Slovakia nousi toisessa erässä maalin päähän Suomesta, joten viimeisestä 20-minuuttisesta tulee varmasti huikea jännitysnäytelmä.
40. minuutti: Suomi selvittää alivoiman kunnialla. Toista erää on jäljellä vajaat puoli minuuttia.
38. minuutti: Raanta pitää nyt Suomea pystyssä. Leijona-vahti torjuu ensin Tomas Zaborskyn vedon ja sen jälkeen hän ehtii vielä Michel Miklikin kudin eteen. Tilanteen jälkeen Janne Pesonen ryntää Zaborskyn kimppuun ja saa kakkosen väkivaltaisuudesta. Leijonat joutuu pelaamaan toisen erän lopun alivoimalla.
37. minuutti: Slovakia on erittäin lähellä tasoitusta. Puolustaja Rene Vydareny tulittaa, mutta kiekko kolahtaa tolppaan.
36. minuutti: Slovakia pitää kiekkoa hyökkäysalueella. Ei näytä hyvältä Leijonien kannalta.
35. minuutti: Suomi on luovuttanut tahtipuikon Slovakialle. Marcel Hascak pääsee vaaralliseen vetopaikkaan, mutta Leijonien onneksi Raanta torjuu.
Kello 19.38: MTV3 MAXin asiantuntija Mika Kortelainen raportoi kaukalon laidalta, että Niklas Hagman on poistunut pukukoppiin lääkärin kanssa.
32.17: Slovakia kaventaa lukemat 2-3:een ja nousee maalin päähän. Osuma on kuin toisinto Slovakian avausmaalista: Raannan edessä on ruuhkaa, ja puolustaja Andrej Sekeran rannelaukaus löytää tiensä verkkoon.
32. minuutti: Jurcina ja Anttila pääsevät rangaistusaitiosta.
30. minuutti: Marko Anttila pääsee yrittämään muutamankin kerran maalin edessä, mutta ei onnistu survomaan kiekkoa häkkiin. Vihellyksen jälkeen Milan Jurcina ottaa Anttilan käsittelyynsä, ja kerrostalon kokoiset pelaajat vaihtavat iskuja keskenään. Sekä Jurcinalle että Anttilalle kakkoset.
28. minuutti: Suomi saa pitkästä aikaa tilanteen hyökkäyspäässä. Stana kuitenkin pysäyttää Jarno Koskirannan kudin, eikä Lauri Korpikoski pääse käsiksi irtokiekkoon.
Kello 19.32: "Lepistön pommin kohteeksi joutunut Dano puhalteli pitkään vaihtopenkillä. Turhautunut hyökkääjä potkaisi luistimensa laitaan."
– MTV3:n urheilutoimittaja Antti Rämänen
27. minuutti: Sami Lepistö tarjoaa kovan taklauksen Slovakian Marko Danolle keskialueella.
27. minuutti: Miroslav Satan saa vapaasti marssia siniviivan yli ja laukoo tulisesti. Raanta vangitsee kuitenkin kiekon.
25.03: Slovakia kaventaa lukemat 1-3:een. Maalintekijänä Michel Miklik, jonka siniviivalaukaus painuu Raannan selän taakse. Leijona-vahdin edessä on maskia, eikä hän näe kiekkoa kunnolla.
22. minuutti: Suomi pitää kiekko hallussa, mutta toistaiseksi kunnon tekopaikkoja ei ole syntynyt toisessa erässä.
21. minuutti: Ilari Melart kokeilee ensimmäisenä Stanan toisen erän virettä. Stana selvittää Leijona-pakin kudin.
Kello 19.18: Toinen erä alkaa.
Kello 19.13: Juhani Tamminen ihasteli Suomen avauserän esitystä: "Se oli suvereeni Leijona-näytös laajalla rintamalla. Puujalkaiset slovakialaiset ihmettelivät siellä elämän kovuutta."
Kello 19.10: Kari Jalonen tiivistää Leijonien ensimmäisen 20-minuuttisen yhteen sanaan: "Pyörremyrskyerä."
Kello 19.05: Suomen avausmaalin tehnyt Ossi Väänänen MTV3:n haastattelussa: "Siinä oli hyvä esimerkki, että kiekkoa kannattaa laittaa maalille. Puolustuspelissä on petrattavaa."

1. erä

20.00: Ensimmäinen erä päättyy. Viimeisen minuutin aikana Tomas Surovy kolautti kiekon tolppaan, mutta kiekko ei kimmonnut maaliin. Suomi pääsee toiseen erään 3-0-johdossa.
19. minuutti: Raannan torjunnan jälkeen Suomen maalin edessä syntyy nujakka. Sami Lepistö ja Branko Radivojevic saavat kakkoset.
19. minuutti: Ilari Melart, Juhamatti Aaltonen ja Janne Pesonen murtautuvat nopeaan vastahyökkäykseen. Stana kuitenkin torjuu Pesosen laukauksen.
18. minuutti: Suomi on toistaiseksi estänyt tehokkaasti Slovakian yritykset. Erää on jäljellä reilut kaksi minuuttia.
15.44: Suomi menee 3-0-johtoon! Maalintekijänä jälleen Petri Kontiola! Kontiolan laukaus uppoaa helposti sisään, Stana voi ottaa tämän omaan piikkiinsä.
15. minuutti: Slovakia selvittää alivoiman. Peliä jatketaan viidellä viittä vastaan.
13. minuutti: Suomen pyöritys päättyy, kun Slovakian Mario Bliznakille puhalletaan rangaistus koukkaamisesta. Suomelle kahden minuutin ylivoima.
12. minuutti: Mikael Granlund yrittää pujottaa kiekon vanhanaikaisella, mutta ei onnistu yrityksessään. Leijonien kolmoskenttä luo loistavasti painetta hyökkäysalueella.
Kello 18.49: "Ossi Väänäsen osuma oli Suomelle ensimmäinen puolustajan tekemä maali tässä MM-turnauksessa."
9.49: Suomi jo 2-0-johtoon! Maalintekijänä Petri Kontiola! Suomi pääsee nopeaan vastahyökkäykseen, ja Janne Pesonen löytää komealla poikittaissyötöllään Kontiolan. Leijonien ykköstykki kahvittaa Slovakian veräjänvartijan Stanan ja ujuttaa pikkumustan tyylikkäästi maaliin.
9. minuutti: Marko Anttila kaadetaan keskialueella, mutta Slovakialle ei tuomita rangaistusta tilanteesta.
8. minuutti: Suomi sai ylivoimalla muutaman vaarallisen tilanteen, mutta Slovakia kestää ja saa viidennen kenttäpelaajan jäälle.
7. minuutti: Sakari Salminen saa sen kuuluisan tuhannen paikan. Maali ammottaa tyhjyyttään Salmisen edellä, mutta slovakialaispakki saa viime hetkellä mailansa eteen, ja kiekko kimpoaa päätyverkkoihin.
7. minuutti: Suomen ykkönen pyörittää hyvin ylivoimapeliä. Lopulta Janne Pesonen saa vetopaikan, mutta Stana torjuu.
6. minuutti: Suomi pääsee ensimmäistä kertaa kahden minuutin ylivoimalle. Marko Dano murjoo Lasse Kukkosta kyynärpäätaklauksella.
4. minuutti: Tshekin kakkoskenttä saa luotua painetta Leijonien puolustusalueella, mutta joukkue ei pääse tekopaikoille.
1.31: Suomi 1-0-johtoon! Unelma-alku Leijonille! Ossi Väänänen pistää kiekon viivalta kohti maalia, ja laukaus yllättää Slovakian maalivahdin Rastislav Stanan. Antti Pihlström teki maskia maalin edessä.
2. minuutti: Raanta joutuu ensimmäisen kerran torjuntatöihin. Suomalaisvahti torjuu Michel Miklikin laukauksen olkapäällään.
1. minuutti: Kiekko osuu Janne Pesosta alavatsaan heti ensimmäisessä vaihdossa. Pesonen luistelee tuskaisena vaihtoaitioon.
Kello 18.30: Ensimmäinen erä alkaa.
Kello 18.28: Joukkueet ovat jo luistelleet jäälle. Ottelun alkuun on vain hetki aikaa.
Kello 18.25: Juhani Tamminen listaa pointit kuolemanpeliin: Antti Raannan maalivahtipeli, Petri Kontiolan ja Mikael Granlundin suoritustaso ja erikoistilannepelaaminen.
Kello 18.23: Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen vakuuttaa MTV3:n haastattelussa olevansa rauhallinen juuri ennen ottelun alkua: "Kyllä me tänään ollaan valmiita koko kropalla. Varmaan koko joukkueella on rauhallinen olo ja luottavainen fiilinki. Meidän pitää rohkeasti uskaltaa pelata omaa peliä ja olla kärsivällisiä."
Kello 18.20: Juhani Tamminen puhkuu intoa, kun ottelun alkuun on enää kymmenen minuuttia: "Mä rakastan tätä formaattia, että kaikki kulminoituu yhteen peliin. Silloin pitää sietää painetta ja kiekon pomppia. Tämä on huikea peli."
Kello 18.18: Kari Jalonen kiteyttää puolivälierän panokset: "Tämä on raaka peli tällä hetkellä. Leijonat on pelannut hyvän turnauksen ja siellä on ollut rosoisuutta tarpeeksi. Varmasti Latvia-peli herätti meidän pelaajia, varsinkin ykköskenttä joutuu tänään nostamaan tasoaan. Edessä on mielestäni mahdollisuuksien peli ja luotan, että Leijonat pelaa hyvän pelin."
Kello 18.13: Hannu Aravirta ja Kari Jalonen veikkaavat voittoa Suomelle. Aravirta arvioi ottelun päättyvän Suomelle 4-3, "Kojo" 3-1 Leijonien hyväksi.
Kello 18.01: MTV3 MAXin selostaja Antero Mertaranta lämmittelee ennen ottelua rumpukapulat kourassa. "Mertsi" vetää MM-kisojen housebändin Jimmy Colan kanssa kappaleen areenan yleisölle.
Kello 17.55: Antti Raanta pelaa Suomen maalilla Slovakia-pelissä. Hannu Aravirta toivoo, että Raanta ei turhia hermoile ennen kuolemanpeliä: "Toivottavasti poika ei ajattele, että kaksi miljoonaa suomalaista katselee. Pitää vain keskittyä tekemiseen. Hänellä on aivan satumainen tarina tammikuusta tänne, toivottavasti satu jatkuu. Nyt pelataan MM-kisojen pudotuspelejä, se on satumainen tapaus hänen urallaan."
Kello 17.45: Juhani Tamminen ennakoi ottelua Hartwall-areenan edustalla: "Tämä on dramaattinen hetki. Meillä on kotikisojen viimeinen peli. Nyt on aika voittaa oikea peli. Leijonien pitää lähteä otteluun rohkeasti. Matti Kyllösen sanoin: Hanaa!"

Suomi x Slovakia pelata Suomessa 16. toukokuuta 2013 15:30 PM GMT on kotona ottelun Jääkiekon MM-kisojen. Kysyt ", jossa voin katsella ilmaiseksi Suomi VS Slovakia Livestream pc"? Suomi vs Slovakia live stream on saatavilla oheista linkkiä streaming kanavilla laadukkaita. Pysy kuulolla täällä suorana lähetyksenä ottelun kuten esikatselu, valmisteet, ennustukset, vedot, uutiset, live pisteet, tulokset, kommentit, kohokohtia ja tavoitteet YouTubesta ja koosteet ja voit katsella uusinnan Suomi vs Slovakia video streaming sivustot. Joten älä unohda katsella verkossa Itävalta vs Suomi streaming ilmaiseksi Slovakia - Suomi on tänään lauantai 16,5,2013 Jääkiekon MM-kisojen