Ads 468x60px

Thursday

Slovakia - Suomi live elää Jääkiekon MM tekstin kommentaari, pisteet ja kattavuus Jääkiekon MM-kisojen 16,5,2013


Suomi kohtasi torstaina Slovakian jääkiekon MM-kisojen puolivälieräottelussa Helsingissä. MTV3.fi seurasi ottelua hetki hetkeltä.

Ottelun 4-3-lukemin voittanut Suomi eteni välieriin ja mitalipeleihin Tukholmaan. MTV3 MAXin studiossa ottelua kommentoivat Hannu Aravirta, Kari Jalonen ja Juhani Tamminen.

Suomi - Slovakia 4-3 (3-0, 0-2, 1-1)Kello 20.50: Suomi matkustaa Tukholmaan perjantaina aamupäivästä. Joukkue kohtaa lauantaina välierissä Ruotsin tai Kanadan, jotka lyövät yhteen Globenissa torstai-iltana.
Kello 20.49: Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen analysoi ottelun MTV3:n haastattelussa: "Ensimmäisessä erässä kaikki meni kuin elokuvissa ja toinen erä kuin painajaisissa. Kolmas erä oli taas vähän ehjempää ja päästiin paremmin omaan peliin mukaan. Tokassa erässä loppui rohkeus pelata kiekkoa ja roiskittiin. Omassa päässä oltiin pehmeitä kamppailuissa ja annettiin turhaan ote Slovakialle. Kovilla oltiin tänään."
Kello 20.43: Areenalla kaikuu Maamme-laulu Suomen voiton kunniaksi.
Kello 20.42: Kari Jalonen jakaa kiitoksia Suomen maalivahdille Antti Raannalle: "Ensimmäinen oli huippuerä, mutta kakkosessa menettiin ote pelistä. Yllättävän kolmannen erän alun tasoituksen jälkeen herra Raanta nousi ja piti meitä pystyssä kymmenen minuutin ajan. Raannalle menee iso plussa."

3. erä


60.00: Suomi voittaa ottelun 4-3 ja etenee välieriin Tukholmaan! Leijonien ykköstykki on jälleen kerran Petri Kontiola tehoin 2+1, joilla hän nousee pistepörssin kärkeen.
60. minuutti: Ossi Väänänen yrittää tyhjiin, mutta kiekko menee niukasti ohi maalin.
59. minuutti: Suomalaiset taistelevat rajusti, mutta Slovakia ei ole vielä luovuttanut. Minuutti jäljellä päätöserää.
58. minuutti: Slovakia ottaa Stanan pois maalilta. Erää jäljellä kaksi minuuttia.
58. minuutti: Slovakia ottaa aikalisän, kun kolmatta erää on jäljellä kaksi minuuttia ja 29 sekuntia.
57. minuutti: Slovakia vyöryttää hyökkäyksiään kohti Antti Raannan maalia, mutta toistaiseksi Leijonat on kestänyt sinipaitojen rynnistyksen.
56. minuutti: Suomen neloskenttä nousee terävään hyökkäykseen. Juha-Pekka Hytönen syöttää oikeaan laitaan Niklas Hagmanille, mutta slovakialaispelaaja peittää laitahyökkääjän vedon.
55. minuutti: Suomi on viiden minuutin päässä mitelipeleistä. Slovakialla on saman verran aikaa tehdä tasoitus.
52. minuutti: Tomas Sekera antaa namupassin viivalta maalin eteen Tomas Surovylle, jonka ohjaus menee vain niukasti ohi maalin. Slovakian tasoitus oli erittäin lähellä.
52. minuutti: Suomi ei saa tehtyä lisämaalia ylivoimalla. Slovakia on täysilukuinen.
51. minuutti: Miroslav Satan nousi vaaralliseen hyökkäykseen alivoimalla. Slovakialaiskonkari yrittää vanhanaikaista, mutta ei saa veivattua kiekkoa maaliin.
50. minuutti: Suomi pääse ylivoimalle, kun Tomas Kopecky kaataa Sami Lepistön.
Kello 20.21: Areena ei ole läheskään täynnä. Ottelua on seuraamassa vain 9 520 katsojaa.
48.13: Suomi siirtyy 4-3-johtoon! Maalintekijänä Juhamatti Aaltonen! Kontiola kuittaa rangaistuksensa vähintäänkin kiitettävästi, kun hän tarjoilee takakulmalle Aaltoselle, jolla on helppo työ nostaa laatta reppuun.
48. minuutti: Suomi selvittää alivoiman.
48. minuutti: Slovakian ylivoima pyörii vaarallisesti. Suomi pääsee viimein vaihtamaan miehet, kun Antti Raanta koppaa Michel Miklikin laukauksen.
46. minuutti: Petri Kontiola antaa vaarallisen harhasyötön keskialueella, ja Michel Miklik pääsee laukomaan. Veto taisi kolahtaa tolppaan. Kaiken lisäksi Kontiola ottaa itselleen koukkausjäähyn, ja Leijonat joutuu alivoimalle.
45. minuutti: Ainakin Antti Pihlströmin jaloista näyttää vielä löytyvän virtaa. Pihlström polkee vahvasti hyökkäysalueelle, mutta laukaus ei mene maalille saakka.
43. minuutti: Suomen ykkönen saa pitkästä aikaa luotua painetta, mutta vaaralliset laukaukset jäävät puuttumaan.
42. minuutti: Suomen pitäisi nyt ryhdistäytyä. Suomen ensimmäisen erän unelmaesityksen jälkeen Slovakia on määrännyt tahdin kaukalossa.
40.30: Slovakia tekee heti ensimmäisestä paikastaan ja tasoittaa lukemat 3-3:een. Päätöserä ehtii vanhentua vain 30 sekuntia, kun Tomas Surovy nostaa vapaasti maalin edestä Slovakian tasoituksen.

Kello 20.05: Kolmas erä alkaa.
Kello 20.03: Juhani Tamminen peräänkuuluttaa pelirohkeutta Leijonilta: "Yksi rohkeuden muoto on ampua. Slovakia ampuu joka paikasta ja menee nälkäisenä paluukiekkoihin. Suorien hyökkäyksien pitäisi päättyä laukauksiin."
Kello 19.58: Hannu Aravirta erätauolla studiossa: "Me hyökättiin selvästi laiskemmin ja menetettiin kiekkoja, ja sen vuoksi jouduttiin puolustamaan enemmän ja puolustettiin huonommin. Slovakia sai kavennuksesta hengen päälle."
Kello 19.51: Marko Anttila selvittää syitä vaisuun toiseen erään MTV3:n haastattelussa: "Ei pystytty pitämään kiekkoa niiden päässä. Nyt roiskittiin sinne sun tänne. Ei tässä mitään hätää ole, pelataan paremmin omaa peliä, niin tämä kääntyy meille."


2. erä


40.00: Toinen erä päättyy. Slovakia nousi toisessa erässä maalin päähän Suomesta, joten viimeisestä 20-minuuttisesta tulee varmasti huikea jännitysnäytelmä.
40. minuutti: Suomi selvittää alivoiman kunnialla. Toista erää on jäljellä vajaat puoli minuuttia.
38. minuutti: Raanta pitää nyt Suomea pystyssä. Leijona-vahti torjuu ensin Tomas Zaborskyn vedon ja sen jälkeen hän ehtii vielä Michel Miklikin kudin eteen. Tilanteen jälkeen Janne Pesonen ryntää Zaborskyn kimppuun ja saa kakkosen väkivaltaisuudesta. Leijonat joutuu pelaamaan toisen erän lopun alivoimalla.
37. minuutti: Slovakia on erittäin lähellä tasoitusta. Puolustaja Rene Vydareny tulittaa, mutta kiekko kolahtaa tolppaan.
36. minuutti: Slovakia pitää kiekkoa hyökkäysalueella. Ei näytä hyvältä Leijonien kannalta.
35. minuutti: Suomi on luovuttanut tahtipuikon Slovakialle. Marcel Hascak pääsee vaaralliseen vetopaikkaan, mutta Leijonien onneksi Raanta torjuu.
Kello 19.38: MTV3 MAXin asiantuntija Mika Kortelainen raportoi kaukalon laidalta, että Niklas Hagman on poistunut pukukoppiin lääkärin kanssa.
32.17: Slovakia kaventaa lukemat 2-3:een ja nousee maalin päähän. Osuma on kuin toisinto Slovakian avausmaalista: Raannan edessä on ruuhkaa, ja puolustaja Andrej Sekeran rannelaukaus löytää tiensä verkkoon.
32. minuutti: Jurcina ja Anttila pääsevät rangaistusaitiosta.
30. minuutti: Marko Anttila pääsee yrittämään muutamankin kerran maalin edessä, mutta ei onnistu survomaan kiekkoa häkkiin. Vihellyksen jälkeen Milan Jurcina ottaa Anttilan käsittelyynsä, ja kerrostalon kokoiset pelaajat vaihtavat iskuja keskenään. Sekä Jurcinalle että Anttilalle kakkoset.
28. minuutti: Suomi saa pitkästä aikaa tilanteen hyökkäyspäässä. Stana kuitenkin pysäyttää Jarno Koskirannan kudin, eikä Lauri Korpikoski pääse käsiksi irtokiekkoon.
Kello 19.32: "Lepistön pommin kohteeksi joutunut Dano puhalteli pitkään vaihtopenkillä. Turhautunut hyökkääjä potkaisi luistimensa laitaan."
– MTV3:n urheilutoimittaja Antti Rämänen 
27. minuutti: Sami Lepistö tarjoaa kovan taklauksen Slovakian Marko Danolle keskialueella.
27. minuutti: Miroslav Satan saa vapaasti marssia siniviivan yli ja laukoo tulisesti. Raanta vangitsee kuitenkin kiekon.
25.03: Slovakia kaventaa lukemat 1-3:een. Maalintekijänä Michel Miklik, jonka siniviivalaukaus painuu Raannan selän taakse. Leijona-vahdin edessä on maskia, eikä hän näe kiekkoa kunnolla.
22. minuutti: Suomi pitää kiekko hallussa, mutta toistaiseksi kunnon tekopaikkoja ei ole syntynyt toisessa erässä.
21. minuutti: Ilari Melart kokeilee ensimmäisenä Stanan toisen erän virettä. Stana selvittää Leijona-pakin kudin.
Kello 19.18: Toinen erä alkaa.
Kello 19.13: Juhani Tamminen ihasteli Suomen avauserän esitystä: "Se oli suvereeni Leijona-näytös laajalla rintamalla. Puujalkaiset slovakialaiset ihmettelivät siellä elämän kovuutta."
Kello 19.10: Kari Jalonen tiivistää Leijonien ensimmäisen 20-minuuttisen yhteen sanaan: "Pyörremyrskyerä."
Kello 19.05: Suomen avausmaalin tehnyt Ossi Väänänen MTV3:n haastattelussa: "Siinä oli hyvä esimerkki, että kiekkoa kannattaa laittaa maalille. Puolustuspelissä on petrattavaa."


1. erä


20.00: Ensimmäinen erä päättyy. Viimeisen minuutin aikana Tomas Surovy kolautti kiekon tolppaan, mutta kiekko ei kimmonnut maaliin. Suomi pääsee toiseen erään 3-0-johdossa.
19. minuutti: Raannan torjunnan jälkeen Suomen maalin edessä syntyy nujakka. Sami Lepistö ja Branko Radivojevic saavat kakkoset.
19. minuutti: Ilari Melart, Juhamatti Aaltonen ja Janne Pesonen murtautuvat nopeaan vastahyökkäykseen. Stana kuitenkin torjuu Pesosen laukauksen.
18. minuutti: Suomi on toistaiseksi estänyt tehokkaasti Slovakian yritykset. Erää on jäljellä reilut kaksi minuuttia.
15.44: Suomi menee 3-0-johtoon! Maalintekijänä jälleen Petri Kontiola! Kontiolan laukaus uppoaa helposti sisään, Stana voi ottaa tämän omaan piikkiinsä.
15. minuutti: Slovakia selvittää alivoiman. Peliä jatketaan viidellä viittä vastaan.
13. minuutti: Suomen pyöritys päättyy, kun Slovakian Mario Bliznakille puhalletaan rangaistus koukkaamisesta. Suomelle kahden minuutin ylivoima.
12. minuutti: Mikael Granlund yrittää pujottaa kiekon vanhanaikaisella, mutta ei onnistu yrityksessään. Leijonien kolmoskenttä luo loistavasti painetta hyökkäysalueella.
Kello 18.49: "Ossi Väänäsen osuma oli Suomelle ensimmäinen puolustajan tekemä maali tässä MM-turnauksessa."
– MTV3:n urheilutoimittaja Antti Rämänen 
9.49: Suomi jo 2-0-johtoon! Maalintekijänä Petri Kontiola! Suomi pääsee nopeaan vastahyökkäykseen, ja Janne Pesonen löytää komealla poikittaissyötöllään Kontiolan. Leijonien ykköstykki kahvittaa Slovakian veräjänvartijan Stanan ja ujuttaa pikkumustan tyylikkäästi maaliin. 
9. minuutti: Marko Anttila kaadetaan keskialueella, mutta Slovakialle ei tuomita rangaistusta tilanteesta.
8. minuutti: Suomi sai ylivoimalla muutaman vaarallisen tilanteen, mutta Slovakia kestää ja saa viidennen kenttäpelaajan jäälle.
7. minuutti: Sakari Salminen saa sen kuuluisan tuhannen paikan. Maali ammottaa tyhjyyttään Salmisen edellä, mutta slovakialaispakki saa viime hetkellä mailansa eteen, ja kiekko kimpoaa päätyverkkoihin.
7. minuutti: Suomen ykkönen pyörittää hyvin ylivoimapeliä. Lopulta Janne Pesonen saa vetopaikan, mutta Stana torjuu.
6. minuutti: Suomi pääsee ensimmäistä kertaa kahden minuutin ylivoimalle. Marko Dano murjoo Lasse Kukkosta kyynärpäätaklauksella.
4. minuutti: Tshekin kakkoskenttä saa luotua painetta Leijonien puolustusalueella, mutta joukkue ei pääse tekopaikoille.
1.31: Suomi 1-0-johtoon! Unelma-alku Leijonille! Ossi Väänänen pistää kiekon viivalta kohti maalia, ja laukaus yllättää Slovakian maalivahdin Rastislav Stanan. Antti Pihlström teki maskia maalin edessä. 
2. minuutti: Raanta joutuu ensimmäisen kerran torjuntatöihin. Suomalaisvahti torjuu Michel Miklikin laukauksen olkapäällään.
1. minuutti: Kiekko osuu Janne Pesosta alavatsaan heti ensimmäisessä vaihdossa. Pesonen luistelee tuskaisena vaihtoaitioon.
Kello 18.30: Ensimmäinen erä alkaa.
Kello 18.28: Joukkueet ovat jo luistelleet jäälle. Ottelun alkuun on vain hetki aikaa.
Kello 18.25: Juhani Tamminen listaa pointit kuolemanpeliin: Antti Raannan maalivahtipeli, Petri Kontiolan ja Mikael Granlundin suoritustaso ja erikoistilannepelaaminen.
Kello 18.23: Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen vakuuttaa MTV3:n haastattelussa olevansa rauhallinen juuri ennen ottelun alkua: "Kyllä me tänään ollaan valmiita koko kropalla. Varmaan koko joukkueella on rauhallinen olo ja luottavainen fiilinki. Meidän pitää rohkeasti uskaltaa pelata omaa peliä ja olla kärsivällisiä."
Kello 18.20: Juhani Tamminen puhkuu intoa, kun ottelun alkuun on enää kymmenen minuuttia: "Mä rakastan tätä formaattia, että kaikki kulminoituu yhteen peliin. Silloin pitää sietää painetta ja kiekon pomppia. Tämä on huikea peli."
Kello 18.18: Kari Jalonen kiteyttää puolivälierän panokset: "Tämä on raaka peli tällä hetkellä. Leijonat on pelannut hyvän turnauksen ja siellä on ollut rosoisuutta tarpeeksi. Varmasti Latvia-peli herätti meidän pelaajia, varsinkin ykköskenttä joutuu tänään nostamaan tasoaan. Edessä on mielestäni mahdollisuuksien peli ja luotan, että Leijonat pelaa hyvän pelin."
Kello 18.13: Hannu Aravirta ja Kari Jalonen veikkaavat voittoa Suomelle. Aravirta arvioi ottelun päättyvän Suomelle 4-3, "Kojo" 3-1 Leijonien hyväksi.
Kello 18.01: MTV3 MAXin selostaja Antero Mertaranta lämmittelee ennen ottelua rumpukapulat kourassa. "Mertsi" vetää MM-kisojen housebändin Jimmy Colan kanssa kappaleen areenan yleisölle.
Kello 17.55: Antti Raanta pelaa Suomen maalilla Slovakia-pelissä. Hannu Aravirta toivoo, että Raanta ei turhia hermoile ennen kuolemanpeliä: "Toivottavasti poika ei ajattele, että kaksi miljoonaa suomalaista katselee. Pitää vain keskittyä tekemiseen. Hänellä on aivan satumainen tarina tammikuusta tänne, toivottavasti satu jatkuu. Nyt pelataan MM-kisojen pudotuspelejä, se on satumainen tapaus hänen urallaan."
Kello 17.45: Juhani Tamminen ennakoi ottelua Hartwall-areenan edustalla: "Tämä on dramaattinen hetki. Meillä on kotikisojen viimeinen peli. Nyt on aika voittaa oikea peli. Leijonien pitää lähteä otteluun rohkeasti. Matti Kyllösen sanoin: Hanaa!"

Suomi x Slovakia pelata Suomessa 16. toukokuuta 2013 15:30 PM GMT on kotona ottelun Jääkiekon MM-kisojen. Kysyt ", jossa voin katsella ilmaiseksi Suomi VS Slovakia Livestream pc"? Suomi vs Slovakia live stream on saatavilla oheista linkkiä streaming kanavilla laadukkaita. Pysy kuulolla täällä suorana lähetyksenä ottelun kuten esikatselu, valmisteet, ennustukset, vedot, uutiset, live pisteet, tulokset, kommentit, kohokohtia ja tavoitteet YouTubesta ja koosteet ja voit katsella uusinnan Suomi vs Slovakia video streaming sivustot. Joten älä unohda katsella verkossa Itävalta vs Suomi streaming ilmaiseksi Slovakia - Suomi on tänään lauantai 16,5,2013 Jääkiekon MM-kisojen


0 comments:

Post a Comment