Ads 468x60px

Tuesday

Steaua București x Chelsea în direct Comentarii live text, scor și acoperirea UEFA Europa League 14,3,2013






Chelsea se califică în sferturile de finală

FINAL DE MECI CHELSEA - STEAUA 3-1

MIN 93 Chelsea mai încearcă un atac, dar mingea este scăpată în out. LOVITURĂ LIBERĂ CHELSEA

MIN 92 SCHIMBARE CHELSEA. Iese Hazard, intra Benayoun.
MIN 92 Steaua încearcă încă un atac. Mingea este la Tatu, Rusescu. Mingea ajunge la Chiricheş. LOVITURĂ LIBERĂ CHELSEA

MIN 91 Bate Bourceanu, direct spre careul lui Chelsea, dar iese Cech şi respinge.

MIN 90 SCHIMBARE CHELSEA. Mata iese de pe teren, intra Moses.

MIN 90 Mata bate scurt, trimite lui Mikel, Steaua recuperează. Balonul este în centrul terenului londonezilor. LOVITURĂ LIBERĂ STEAUA. TOŢI JUCĂTORII STELEI ÎN ATAC.
MIN 89 Chelsea din nou în careul Stelei. CORNER CHELSEA
MIN 87 PENALTI CHELSEA. Torres este faţă în faţă cu Tătăruşanu. Hazard a obţinut penaltiul. Torres, BARĂ! BARĂ!
MIN 85 Enlgezii aruncă de la margine. Trag de timp. Steaua câştigă balonul, se duce în atac. Chelsea recuperează, Chiricheş câştigă balonul, mingea ajunge la Latovlevici, Bourceanu primeşte. Avansează Steaua din nou. Luiz intervine, Chelsea e pe contraatac. PENALTI!
MIN 84 SCHIMBARE STEAUA. Râpă iese, intră ROCHA.
MIN 83 Steaua greşeşte iar. Chelsea se duce în atac, dar Steaua scapă.
MIN 83 Latovlevici ŞUTEAZĂ de la distanţă mare direct la poartă. Prinde Cech.
MIN 81 Popa centrează în faţa porţii, mingea ajunge la Chipciu, dar nu poate controla balonul. ŞANSĂ URIAŞĂ, ratată din nou de Steaua!
MIN 80 GELBEN CHELSEA. Cartonaş pentru Cole. LOVITURĂ LIBERĂ STEAUA
MIN 79 Torres ajunge iar la poarta Stelei, trage, dar mingea trece pe lângă poartă. Torres se joacă cu apărarea Stelei.
MIN 79 ÎNLOCUIRE STEAUA. Tănase este înlocuit de TATU. Steaua mai are 15 minute ca să dea gol, însă tot Chelsea estea cea care atacă, cea periculoasă.
MIN 78 Meciul se reia. Tănase dă o pasă greşită, mingea ajunge la englezi, dar faza se stinge.
MIN 76 Rusescu trimite la Latovlevici, combină Steaua. Torres intră pe teren, însă nu are număr pentru tricou. Chelsea se pare că nu are tricou de rezervă pentru Torres. Meciul este deocamdată oprit. Torres îşi până la urmă un tricou cu numărul său de la vestiare.
MIN 75 Steaua are nevoie de un gol pentru a se califica. Torres primeşte îngrijiri de medicul lui Chelsea la marginea terenului, după faza din careul Stelei.
MIN 73 Chelsea continuă periculoasă. Torres din nou în faţa porţii. CADE. Pare a fi o fază de penalti, dar nu se dă nimic. Steaua scapă cu faţa curată.
MIN 72 GOL CHELSEA! Torres înscrie după nu mai puţin de 11 meciuri. CHELSEA - STEAUA 3-1 STEAUA ESTE ELIMINATĂ LA ACEST SCOR
MIN 71 Chelsea face presing la 30 de metri de poarta Stelei. Meciul are un ritm nebun. Mingea traversează foarte repede terenul de la o poartă la alta.
MIN 70 FAULT CHELSEA. Mikel îl faultează din spate pe Tănase. GALEBEN pentru Mikel. LOVITURĂ LIBERĂ STEAUA.
MIN 68 Torres în atac, centrare în careul Stelei, respinge Steaua, centrare din nou în careu, Steaua respinge iar. Steaua pe contraatac. Chipciu scapă singur cu portarul, dar nu reuşeşte să înscrie. Chelsea contraatacă, dar Steaua iese cu faţa curată.
MIN 67 Tănase dă dovadă de fair-play. Le dă mingea englezilor. Reuşim să câltigăm, Tănase, stop pe piept, dar este deposedat. Latovlevici prinde, mingea ajunge la Bourceanu. Englezii vor repune mingea de la marginea careului lor.
MIN 65 Chelsea aruncă de la margine. Adi Popa ajunge la balon, driblează, este busculat, cade la pământ. Este lovit în cap, dar meciul nu este oprit. Chelsea nu aruncă mingea în afară. Lipsă de sportivitate din partea Chelsea. Până la urmă meciul este întrerupt, iar Popa este scos în afară, dar îşi revine. Popa pare să fie în regulă.
MIN 65 Luiz bate o lovitură liberă de la mare distanţă de poarta Stelei. ŞUT la poartă, PRINDE TĂTĂRUŞANU.
MIN 64 Cole degajează, Latovlevici respinge cu capul, dar mingea ajunge la Mata. LOVITURĂ LIBERĂ CHELSEA.
MIN 63 Chelsea face presing, atacurile londonezilor continuă. Steaua scapă deocamdată. LOVITURĂ LIBERĂ STEAUA.
MIN 61 Steaua în atac. Chipciu ajunge la poartă ŞUT, dar SCOATE CECH. Extraordinar! Portarul se întinde şi ajunge cu braţul stâng la balon.
MIN 61 Steaua trece prin momente extrem de grele. Chelsea face un presing enorm.
MIN 60 CORNER CHELSEA. Mata bate în faţa porţii, cade un jucător al lui Chelsea în faţa porţii, dar nu se dă nimic.
MIN 58 GOL CHELSEA! Terry dă gol. CHELSEA - STEAUA 2-1
MIN 58 CARTONAŞ GALBEN STEAUA. Râpă primeşte cartonaşul, dar va putea evolua în sferturi în cazul unei calificări.
MIN 57 Lampard iese la încălzire. Dumitru Dragomir spunea că dacă intră Lampard, Steaua este ca şi calificaă. Rămâne să vedem.
MIN 56 Rafa Benitez nu arată deloc calm. Chelsea ar putea fi eliminată, iar el şi-ar putea pierde postul. Steaua are posesia balonului.

MIN 56 Rafa Benitez nu arată deloc calm. Chelsea ar putea fi eliminată, iar el şi-ar putea pierde postul. Steaua are posesia balonului.
MIN 55 Steaua în atac! Tănase pase cu Chipciu, Bourceanu nu reuşeşte să tragă la poartă din 16 metri. Şansă mare a fost!
MIN 54 Englezii au posesia, dar Steaua se apără sus, în terenul lui Chelsea. Respingem prin Râpă, Luiz intră ca un taur în Rusescu. Nu se dă nimic.
MIN 52 Rusescu vrea să intre în careu, încearcă să obţină un out, dar mingea atinge un jucător al Stelei. OUT CHELSEA. Mingea ajunge la Cech, Luiz primeşte mingea. 7000 de români se aud pe tot stadionul. FANII LUI CHELSEA SUNT AMUŢIŢI. Zeci de mii de englezi sunt depăşiţi de suporterii Stelei.
MIN 50 Bourceanu degajează la centrul terenului. Mata deposedat de Râpă, dar Chelsea are din nou mingea.
MIN 49 Rusescu în atac, Tănase, Popa în careu, centrare în FAŢA PORŢII! Chelsea respinge.
MIN 46 A început REPRIZA A DOUA
PAUZĂ CHELSEA - STEAUA 1-1 (Chelsea are nevoie de 2 goluri pentru a mai spera la calificare)
MIN 46 GOOOOOOOOOOOOOOL STEAUA!!!!!!!!!!!!!!! VLAD CHIRICHEŞ reuşeşte să înscrie din faţa porţii! Steaua are din nou ŞANSE MARI. Chelsea are nevoie de 2 goluri acum pentru a mai putea spera la calificare.
MIN 46 Bourceanu bate corner. Englezii resping, CORENER DIN NOU STEAUA
MIN 45 Bourceanu bate cornerul de pe dreapta, mingea se duce în faţa careului, englezii RESPING. Mingea rămâne la Stelişti. CORNER STEAUA!
MIN 43 LOVITURĂ LIBERĂ CHELSEA. Steaua ajunge la balon, Chipciu pase cu Popa. Popa la marginea careului de 16 metri. CORNER STEAUA!
MIN 42 Presing al lui Bourceanu, îşi cheamă colegii, dar englezii interceptează. Au balonul.
MIN 41  Mingea ajunge în jumătatea Stelei. Chelsea face presing, Steaua respinge, dar mingea rămâne la englezi.
MIN 39 Greşelile continuă la Steaua. Mingea ajunge la Hazard, driblează doi stelişti, ŞUTEAZĂ, scoate Tătăruşanu. Chelsea putea face 2-0!
MIN 38 Steaua periculoasă în careul lui Chelsea. Se cere hent, dar nu se dă nimic. Hazard pleacă spre poarta Stelei. Steaua scapă.
MIN 36 Steaua se clatină. Chelsea face în continuare presing. CORENER CHELSEA. MATA bate, Steaua respinge. Mingea ajunge la Cole, care centrează în atac. TORRES ŞUT la poartă! Mingea se duce pe lângă poartă.
CHELSEA - STEAUA 1-0
MIN 33 GOL CHELSEA! Steaua primeşte un gol foarte ciudat, balonul abia a trecut pe sub Tătăruşanu, loveşte bara şi intră în poartă. Păcat pentru Steaua. MATA este autorul golului.
MIN 32 Latovlevici aruncă lung de la margine, Tănase, Chipciu are mingea, din Tănase, Latovlevici, centrare în careul de 16 metri. Cech intervine şi trimite lui Luiz. Steaua interceptează atacul şi ajunge la minge. Torres are o evoluţie dezastruasă!
MIN 30 Rusescu locat de Luiz, mingea ajunge la Mata, pasă spre Ramirez. Mingea este jucată la centru, mingea se duce la 30 de metri de poarta Stelei. Azpilicueta are mingea, Rmirez. Tănase ajunge la minge, Rusescu, mingea se duce în OUT.
MIN 28 Tănase intră prin alunecare la Mikel, dar mingea rămâne la Chelsea. Londonezii atacă, şuturi spre poartă, Rusescu blochează. Chelsea rămâne periculoasă. OUT, Râpă aruncă de la margine.
MIN 27 Steaua pierde balonul, englezii trimit un balon lung către Torres, dar mingea ajunge în afara terenului.
MIN 26 7000 de stelişti în tribune strigă SATEAUA!
MIN 24 Steaua atacă, englezii pe picor greşit. STEAUA avansează, pase între roş-albaştri, ŞUT, Chelsea respinge, din nou pase între stelişti în terenul advers. Azpilicueta primeşte o lovitură de la Latovlevici. Este un dos de palmă, dat din greşeală. Nu se dă nimic. Chelsea încearcă un atac, dar faza se stinge.
MIN 22 Mingea este Mata, driblează doi stelişti, Chelsea este periculoasă! TĂTĂRUŞANU RESPINGE. Mikel ŞUT DIN NOU, dar mingea se duce peste poartă. Steaua este salvată dintr-o nouă fază periculoasă.
MIN 21 Rusescu face presing în atac. Încearcă să găsească un culoar, dar este deposedat de Luiz. OUT de poartă.
MIN 19 Pase între stelişti, mingea este ţinută la mijlocul terenului. Steaua încearcă să găsească noi culoare şi să înscrie. CORNER STEAUA. Latovlevici bate, mingea este respinsă, din nou ŞUT la poartă. Cech PRINDE!
MIN 17 Steaua joacă la centrul terenului, Bourceanu spre Popa, Râpă, centrare spre Chipciu, dar mingea este interceptată de englezi.
MIN 16 Mata a tras prin surprindere spre poartă, dar Tătăruşanu prinde fără probleme. Steaua atacă, mingea ajunge uşor la Bourceanu, Bourceanu RATEAZĂ! Din nou ratare, mingea se duce pe lângă poartă.
MIN 14 Steaua pare mai stăpână pe joc decât Chelsea. Roş-albaştrii au ratat cea mai mare ocazie a meciului. LOVITURĂ LIBERĂ CHELSEA pe stângă. Chelsea joacă la centrul terenului.
MIN 12 Rusescu faţă în faţă cu Cech. ŞANSĂ STEAUA! RATAREEE... Rusescu trage spre colţul lungul, Cech a deviat cu vârful degetelor. RATERE STEAUA.

MIN 10 Jocul este rapid, cu schimburi de mingi, contraatacuri. Steaua se apără, rezistă atacului londonezilor. Oscar centrează, Mata, Chelsea ŞUTEAZĂ în faţa porţii, tir de mingi spre poarta Stelei. Roş-albaştrii scapă din câteva momente dificile.
MIN 8 Cech degajează în centru, dar Chiricheş câştigă mingea, pase între jucătorii Stelei. Râpă, atacat, trimite lui Popa. LOVITURĂ LIBERĂ STEAUA
MIN 7 Mingea este în jumătatea Stelei. Chelsea periculoasă la poarta noastră, dar apărarea noastră rezistă, iar Steaua pleacă în atac.
MIN 4 Cech degajează în jumătatea Stelei. Combinaţii cu Torres. Oscar la marginea careului de 16 metri. Torres vrea să tragă pe poartă dar cade. Steaua pleacă pe contraatac, dar acţiunea este oprită de englezi.
MIN 2 Steaua a început ofensiv. Mingea trimisă de Rusescu spre centrul terenul este recuperată de englezi. Oscar deschide jocul pe dreapta, combinaţii ale englezilor pe dreapta. Centrare lungă spre careul Stelei, dar mingea se duce în OUT de poartă. Steaua scapă la primul atac londonez.
MIN 2 Steaua a avut lovitura de începere. Mingea a ajuns în spate la Tătăruşanu. Steaua face presing, pleacă în atatc. Oscar deposedat, driblinguri ale Stelei, Bourceanu înapoi la Latovlevici, mingea ajunge în afara. Aruncare de la margine pentru Chelsea.
MIN 1 A ÎNCEPUT MECIUL
Steaua este singura echipă românească rămasă în competiţiile europene, iar meciul din această seară ar putea fi cea mai frumoasă performanţă înregistrată de roş-albaştri în ultimii ani. Totuşi problemele probleme sunt şi de o parte şi de alta a celor două tabere, deşi ele par să încline mai mult către echipa britanică.
Vezi meciul LIVE TEXT pe romanialibera.ro de la ora 22.00, sau la TV: ProTV, Digi Sport1, Dolce Sport1, Dolce Sport HD.
Echipe probabile
STEAUA (4-2-3-1)Tatarusanu - Rapa, Szukala, Chiriches, Latovlevici - Pintilii, Bourceanu - Adi Popa, Chipciu, Tanase - Rusescu. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf
CHELSEA (4-2-3-1): Cech - Azpilicueta, Terry, Luiz, Cole - Ramires, Mikel - Oscar, Mata, Hazard - Torres. Antrenor: Rafa Benite

=====================================

min. 90+3: Benayoun intră în locul lui Hazard
min. 90: Trei minute suplimentare arătate de la margine
min. 90: Iese Mata, intră Moses
min. 89: Obi Mikel şutează în blocaj şi este corner
min. 87: Torres trimite în bara transversală
min. 86: Bourceanu îl faultează pe Hazard şi este penalty
min. 84: Adi Rocha intră în locul lui Rîpă
min. 83: Şut al lui Latovlevici, Cech prinde în siguranţă
min. 80: A. Cole vede cartonaş galben pentru un fault la Adi Popa
min. 79: Şut al lui Torres, mingea trece mult pe lîngă poartă
min. 79: Tănase îi lasă locul lui Tatu
min. 78: Oscar trece printre fundaşii Stelei, şutează la colţul lung, mingea trece pe lîngă poartă
min. 71: GOL CHELSEA! Torres este găsit în careul Stelei şi şutează la colţul lung şi îl învinge pe Tătăruşanu
min. 70: Obi Mikel primeşte cartonaş galben pentru un fault la Adi Popa
min. 68: Tănase pasează la Chipciu, care scapă singur spre poarta lui Cech, însă Cole l-a ajuns şi l-a deposedat
min. 64: Şut al lui David Luiz de la mare distanţă, mingea este reţinută de Tătăruşanu
min. 61: Şut fabulos al lui Chipciu, mingea este respinsă incredibil de Cech
min. 60: Şut puternic al lui Hazard de la marginea careului, Tătăruşanu respinge în Obi Mikel, din care iese în aut
min. 58: GOL CHELSEA! Terry înscrie cu capul la colţul scurt în urma unei scheme excelente
min. 57: Rîpă primeşte cartonaş galben pentru un fault la Hazard
min. 54: Chipciu pasează la marginea careului de unde Bourceanu şutează aiurea
min. 51: Şi în această repriză suporterii Stelei sînt la înălţime
min. 49: Bourceanu primeşte cartonaş galben pentru un fault la Mata
min. 49: Adi Popa face o cursă incredibilă, centrează, dar fundaşii lui Chelsea au reuşit să respingă
min. 46: A început repriza secundă!
min. 45+1: PAUZĂ! În acest moment Steaua este în sferturile de finală
min. 45: GOOOOOOOOOLLLL STEAUAAAAAAAAAA! Chiricheş şutează sub bară şi înscrie!
min. 44: Adi Popa trece superb de David Luiz, însă şutul său a fost blocat de Cole
min. 40: Şut al lui Hazard de la marginea careului, mingea este respinsă de Tătăruşanu
min. 37: Şut al lui Torres de la marginea carelui, mingea trece pe lîngă poartă
min. 33: GOL CHELSEA! Juan Mata rămîne la minge cu noroc, şutează pe sub Tătăruşanu şi deschide scorul
min. 32: De minute bune cele două echipe nu mai ajung în preajma porţii adverse. În continuare Steaua controlează partida
min. 28: Steaua controlează autoritar partida. Chelsea nu şi-a creat nici o ocazie importantă în prima jumătate de oră
min. 23: Un nou şut al lui Obi Mikel de la marginea careului, peste poartă însă
min. 23: Şut al lui Obi Mikel de la marginea careului, Tătăruşanu respinge
min. 20: Şut al lui Tănase de la marginea careului, mingea este reţinută de Cech
min. 17: Bourceanu l-a driblat excelent pe Obi Mikel, a şutat plasat, mingea a trecut alături însă
min. 16: Mata a executat rapid o lovitură liberă, însă Tătăruşanu a fost atent şi a reţinut
min. 13: Raul Rusescu a scăpat singur cu Cech, mingea se ducea perfect la colţul lung, însă Cech a respins în corner
min. 11: Oscar, Mata şi Ramires au combinat bine la marginea careului, însă şuturile londonezilor au fost blocate de defensiva Stelei
min. 9: Galeria Stelei domină fondul sonor de pe Stamford Bridge
min. 7: Nici o ocazie importantă în aceste prime minute. Steaua stă foarte bine în teren
min. 5: Torres primeşte mingea în careul Stelei, însă fundaşii roş-albaştrilor au reuşit să respingă
min. 3: Prima acţiune legată a londonezilor, însă centrarea lui Mata nu ajunge la nici un jucător al gazdelor
min. 1: A început partida! Steaua a cîştigat meciul tur cu 1-0
Steaua va fi susţinută pe Stamford Bridge de aproximativ 7000 de români
***
Echipe de start:
Steaua: Tătăruşanu - Rîpă, Szukala, Chiricheş, Latovlevici - Pintilii, Bourceanu - Ad. Popa, Chipciu, Tănase - Rusescu
Chelsea: Cech - Azpilicueta, Terry, Luiz, A. Cole - Ramires, Mikel - Oscar, Mata, Hazard -Torres

Chelsea va juca împotriva Steaua București pe 14 martie 2013, la 20:05 AM GMT la un meci acasa in UEFA Europa League. Ceri ", unde pot viziona gratuit Steaua București vs Chelsea Livestream pe PC-ul"? Steaua București vs Chelsea live stream vor fi disponibile în următorul link pe canale live streaming de înaltă calitate. Stay tuned aici pentru o acoperire în direct a meciului, inclusiv, scoruri online, preparate, predictii, pariuri, stiri, scoruri în direct, rezultate, comentarii, highlights-uri și goluri de pe YouTube, și Recapitulări și puteți viziona reluare a Steaua București vs Chelsea la site-uri de streaming video . Deci, nu uitați pentru a viziona on-line Chelsea vs Steaua București streaming gratuit Chelsea - Steaua București, care este astăzi marți 14,3,2013 UEFA Europa League


Anderlecht en AA Gent live tekst commentaar, score en dekking België Jupiler Pro League week 30 wedstrijden 16 maart 2013






Anderlecht :  1-   1  : Gent

Einde wedstrijd AA Gent en Anderlecht delen de punten.
91'
Rode kaart Deschacht Olivier Deschacht maakt zich breed en slaat met de arm op het gezicht van David Hubert. Hij krijgt meteen rood.
90'
AA Gent AA Gent gaat op zoek naar de overwinning. Herve Kage trapt over het doel.
87'
Schot Suarez Matias Suarez trapt in één tijd hard op doel. Frank Boeckx pakt in twee keer.
83'
Doelpunt AA Gent 1-1 ! AA Gent krijgt eindelijk waar het recht op heeft. Silvio Proto lijkt een poging van Rodgers Kola te redden, maar de lijnrechter ziet de bal over de doellijn.
79'
Vervanging Anderlecht Ronald Vargas wordt naar de kant gehaald. Anthony Vanden Borre maakt zijn wederoptreden in de Jupiler League.
77'
Vervanging AA Gent Yaya Soumahoro gaat naar de kant. Rodgers Kola mag het laatste kwartier volmaken.
76'
Gele kaart Jovanovic Om het wegtrappen van de bal.
75'
Vervanging AA Gent Applaus voor Hannes Van Der Bruggen. Hij wordt vervangen door Jorge Lopez Montana.
72'
Vervanging Anderlecht Dennis Praet wordt naar de kant gehaald. Hij wordt vervangen door Demy de Zeeuw.
69'
Gele kaart Cendros Voor een overtreding op Lucas Biglia.
67'
Vervanging Anderlecht Tom De Sutter verlaat het veld voor Matias Suarez.
65'
Gent op zoek naar gelijkmaker Bram Nuytinck kan een Gentse voorzet ontzetten. De rebound is voor Ilombe Mboyo, maar die krijgt Cheikhou Kouyaté voor zich. Hij haalt er wel nog een hoekschop uit.
63'
Schot Kage Herve Kage ziet zijn schot afwijken op het been van Cheikhou Kouyaté. Silvio Proto laat zich niet verrassen.
58'
Kage Yaya Soumahoro haalt de achterlijn en zet laag voor. Herve Kage probeert de bal achter het steunbeen naar de verste paal te sturen, maar hij kan er niet genoeg kracht achter zetten.
54'
Neto Renato Neto wordt goed vrijgespeeld door David Hubert, maar trapt de bal dan hoog over.
53'
Vrije trap Anderlecht Lucas Biglia brengt de bal voor doel. Bram Nuytinck kopt over.
51'
Deschacht Olivier Deschacht kapt zich goed vrij en kan voorzetten. Aan de tweede paal komt Ronald Vargas voor zijn tegenstander, maar hij kopt over.
46'
Tweede helft De tweede helft is onderweg.
20:52
AA Gent kreeg het deksel op de neus. AA Gent begon sterk aan de wedstrijd en drukte Anderlecht meteen tegen het eigen doel aan.
Anderlecht voetbalde heel zwak en de Buffalo's speelden verschillende grote kansen bij elkaar. Maar tot scoren kwam AA Gent niet.
En zoals zo dikwijls in het voetbal krijg je dan het deksel op de neus. Milan Jovanovic kon van uit de tweede lijn scoren. Een enig mooi doelpunt dat compleet uit de lucht kwam vallen.
Zo staat Anderlecht wel heel gevleid op voorsprong.
20:48
Rust Anderlecht staat bij de rust op voorsprong.
45'+1
Kage Herve Kage probeert het van buiten de zestien. Zijn schot gaat naast.
40'
Doelpunt Anderlecht 0-1 ! Anderlecht heeft nog niets laten zien, maar bij de eerste bal tussen de palen staat het wel op voorsprong.
Milan Jovanovic neemt de bal perfekt aan en trapt van buiten de zestien in de winkelhaak. Koude douche voor AA Gent dat meerdere grote kansen had om op voorsprong te komen.
39'
Deschacht Olivier Deschacht rukt mee op en wil de bal voor doel brengen, maar ziet de bal over doel waaien.
37'
Gele kaart Soumahoro Yaya Soumahoro trapt de bal weg na een overtreding op Lucas Biglia en krijgt geel.
34'
Wat is er aan de hand met Anderlecht? Slechte passes en veelvuldig balverlies kenmerken het voetbal van de Brusselaars. Dit is geen PO1 niveau.
27'
Supporters Anderlecht De supporters van Anderlecht zijn helemaal niet tevreden met het geleverde spel van hun ploeg en zingen massaal de naam van Mattias Suarez.
23'
Doelpunt AA Gent afgekeurd ! Het Ottenstadion juicht, maar het feestje gaat niet door, want César Arzo Amposta scoort vanuit buitenspelpositie.
19'
Opnieuw grote kans voor AA Gent Bijzonder slecht uittrappen van Silvio Proto resulteert in een nieuwe grote kans voor de thuisploeg.
De bal komt bij Renato Neto, die zijn kans waagt, maar Silvio Proto herstelt zijn misser en haalt de bal van onder de lat.
18'
Gentse machine sputtert AA Gent domineerde het wedstrijdbegin, maar moet nu gas terugnemen.
13'
Vrije trap AA Gent Silvio Proto beweegt niet, maar ziet de bal net naast gaan.
9'
Gele kaart Kljestan Voor een te late tackle
9'
Mboyo op de paal! Anderlecht komt opnieuw goed weg wanneer Ilombe Mboyo een voorzet met het hoofd tegen de paal devieert.
AA Gent dicteert de wet!
5'
Grote kans AA Gent Subliem pasje tussendoor van Ilombe Mboyo en zet Hannes Van Der Bruggen zo alleen voor Silvio Proto. Hij kan echter nog redden met de voet.
Grote kans voor AA Gent !
3'
Proto in de fout Een slechte voorzet van Rémi Maréval lijkt geen probleem op te leveren voor Silvio Proto, maar de doelman van Anderlecht misrekent zich toch een beetje en moet een hoekschop toestaan.
1'
Aftrap De wedstrijd is onderweg.
19:26
Voorbeschouwing AA Gent speelt vanavond zijn laatste wedstrijd van de reguliere competitie tegen leider Anderlecht. De Buffalo's kenden een moeilijk seizoen, maar de rust en het betere voetbal lijken net op tijd terug om te beginnen aan de Play-off's.
De vraag is of AA Gent vanavond de leider nog punten kan afpakken, want Anderlecht zal zijn bonus van zes punten op eerste achtervolger Zulte Waregem willen behouden. Eventueel verlies vanavond zou ervoor kunnen zorgen dat de Brusselaars met amper één puntje voorsprong aan PO1 beginnen.
Dieumerci Mbokani is er alvast niet bij. Hij is geschorst. Zijn vervanger, Tom De Sutter staat echter klaar en heeft al meermaals bewezen dat ook hij zijn plaats verdient in de spits bij Anderlecht.