Einde partij KV Mechelen wint met 1-0 van AA Gent.
Mboyo afgeblokt Ilombe Mboyo probeert nog iets uit zijn sloffen te schieten maar zijn bal wordt afgeblokt.
88'
Applaus Cordaro Cordaro gaat onder groot applaus naar de kant. Mads Junker mag zo nog even van het gras proeven.
86'
Nog vijf minuten AA Gent heeft nog vijf minuten om een gelijkspel uit te brand te slepen. Rodgers Kola was er dicht bij maar zijn rebound botste via de paal buiten.
80'
Geel Conte Ibrahima Conté krijgt een geel kartonnetje onder de neus van ref Loeman. Robin Henkens komt in de plaats van David De Storme.
71'
Geel Foket Thomas Foket laat zich gelden en krijgt al snel geel van ref Loeman.
70'
Laatste wissel AA Gent Bob Peeters gooit zijn laatste troef op tafel. Rodgers Kola komt in de ploeg voor een bleek acterende Christian Brüls.
68'
Cordaro op Arzo KV Mechelen laat de bal vlot rondgaan. Alessandro Cordaro blijft hangen op het been van César Arzo Amposta.
66'
Padt redt weer Sergio Padt acteert op een hoog niveau. Nu moet hij zijn kunnen tonen op een poging van Thomas Enevoldsen. De Nederlander staat in een schiettent.
62'
Vervanging AA Gent Bob Peeters gooit een nieuwe kracht in de strijd. Thomas Foket krijgt een half uurtje speeltijd. Mohammed Messoudi mag gaan rusten.
61'
Vervanging KVM Eerste vervanging bij de thuisploeg. Abdul Yakuni Iddi gaat naar de kant voor Thomas Enevoldsen.
59'
Geel Biset Fout van Maxime Biset en geel voor de KVM-verdediger. Rémi Maréval mag de vrije trap nemen maar hij knalt onbesuisd in de muur.
55'
Iddi afgevlagd Abdul Yakuni Iddi wordt randje buitenspel afgevlagd. De Mechelse kop laat zich horen.
53'
Vervanging AA Gent Bob Peeters gooit Ibrahima Conté in de strijd voor Mamoutou N'Diaye.
48'
Pedersen op lat Na geknoei in de Gentse verdediging krijgt Nicklas Pedersen de bal voor zijn rechter en de Deen trapt via de hand van Sergio Padt op de lat.
48'
Kansje Messoudi Mohammed Messoudi is dicht bij de gelijkmaker maar hij krijgt de bal niet voorbij Tomislav Pacovski.
46'
Pedersen op paal Nicklas Pedersen heeft bijna zijn tweede treffer van de namiddag beet maar zijn schot belandt op de paal. Zo komt AA Gent goed weg.
46'
Tweede helft We zijn begonnen aan de tweede helft.
15:23
Rustverslag KV Mechelen begon overtuigend aan de partij en zette AA Gent onder de druk. Nicklas Pedersen rondde het overwicht af en zette de thuisploeg op voorsprong. Alessandro Cordaro en Seth De Witte hadden de 2-0 aan de voet maar Sergio Padt redde voor de bezoekers.
AA Gent stak het neus aan het venster langs Mohammed Messoudi maar hij kreeg het leer niet tegen de touwen.
Zo gaan we rusten met een 1-0 voorsprong voor de thuisploeg.
45'+2
Rust We gaan rusten met een 1-0-voorsprong voor de thuispploeg na een doelpunt van Nicklas Pedersen.
45'+1
Blessuretijd We spelen een minuut langer.
41'
Nog vijf minuten We zijn vijf minuten verwijderd van het rustsignaal. De bezoekers kunnen het tij voorlopig niet keren.
39'
Hoekschop KVM Opnieuw een hoekschop voor rood-geel. Ref Loeman heeft echter gefloten voor een fout op doelman Sergio Padt, tot groot ongenoegen van het thuispubliek.
35'
Redding Padt Sergio Padt behoedt zijn ploeg voor verder onheil. De bal valt voor de voet van Seth De Witte en de Gentse doelman zweeft de bal uit zijn kooi.
34'
Geel Nahayo Valery Nahayo waant zich even een handbalspeler en slaat met de hand naar de bal. Terecht geel voor de Gentse verdediger.
30'
Mak AA Gent AA Gent laat een makke indruk na. Nu moet Valery Nahayo ingrijpen voor een aanstormende Nicklas Pedersen.
25'
Geen geel voor de Petter Fout van Steven De Petter op Christian Brüls maar ref Loeman houdt de gele kaart op zak.
14'
KVM baas KV Mechelen speelt de bal goed rond en is baas over AA Gent. De bezoekers moeten even bekomen van de tik.
13'
Goal Pedersen AA Gent staat alweer op achterstand. Nicklas Pedersen legt de bal beheerst in het mandje van Sergio Padt. De Buffalo's zijn opnieuw op achtervolgen aangewezen.
8'
Geel Chen Feestvarken Xavier Chen pakt de eerste gele kaart van de partij na een fout op Hannes Van Der Bruggen.
5'
Fout N'Diaye Stevige fout van Mamoutou N'Diaye op Steven De Petter. De Gentse speler komt er zonder geel goed vanaf.
1'
Veel sfeer Er heerst een uitgelaten sfeertje Achter de Kazerne. Ondertussen is het wel beginnen te regenen in Mechelen.
1'
Aftrap We zijn eraan begonnen in Mechelen.
14:15
Opstellingen Bij de thuisploeg staat Xavier Chen voor het laatst aan de aftrap. Hij verhuist naar het Chinese Guizhou Renhe. Seth De Witte keert terug in de ploeg. Robin Henkens begint daarom op de bank.

Bij de bezoekers is Juan Alberto Melli geschorst. Mohammed Messoudi krijgt een plaatsje in de basis. Van Jordan Remacle zien we geen spoor in de kern.