Ads 468x60px

Saturday

Mignolet haalt een punt met Sunderland bij Stoke

Aston Villa is er thuis niet in geslaagd Norwich te verslaan. Rode Duivel Christian Benteke scoorde na 26 minuten het openingsdoelpunt voor Aston Villa maar in de tweede helft kwam Norwich op gelijke hoogte. Simon Mignolet en Sunderland stonden geen doelpunt toe op verplaasting bij Stoke, het bleef 0-0.
Benteke trapte na 26 minuten vanuit het strafschopgebied de bal binnen in de rechterbenedenhoek van het doel en bracht daarmee Villa op 1-0. Benteke werd gewisseld na 69 minuten en moest vanop de bank toekijken hoe Norwich in de 78ste minuut de 1-1 scoorde met een kopbal van Michael Turner.
Aston Villa blijft door dit gelijkspel hangen net boven de degradatieplaatsen.
In Stoke tegen Sunderland moest onze landgenoor Simon Mignolet in de eerste helft twee keer een met een goede save uitpakken om  Sunderland voor een achterstand te behoeden. Mignolet keepte een uitstekende match en het werd uiteindelijk 0-0 voor Sunderland bij de 'specialist 'van de gelijke spelen Stoke City.
Arsenal wint nog eens
Arsenal kon pas in de slotfase winnen van hekkensluiter Queens Park Rangers. Mikzel Artela scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd in de 83ste minuut. Van dichtbij trof hij raak in het midden van het doel. De Rangers speelden toen met 10 man nadat  aanvaller M'bia rood kreeg in de 79ste minuut voor een trap op onze landgenoot Thomas Vermaelen. Daarmee won Arsenal nog eens nadat het vorige week verloor tegen Norwich in de competitie en in de Champions League met 0-2 thuis onderuit ging tegen Schalke 04.