@ Schalke 04 x Galatasaray live tekst commentaar, score, en dekking Uefa Champions League 12/3/2013

Schalke  2 -   3  Galatasaray. Het doek valt voor Schalke. De ingekomen Bulut beslist de match.
Geel Kolasinac Na een overtreding op Drogba.
92'
Extra tijd 5 minuten worden bijgeteld.
87'
Beide teams wisselen Bij Schalke mogen Pukki en Höger gaan rusten. Obasi en Meyer komen in hun plaats. Ook Fatih Terim grijpt in. Yilmaz gaat naar de kant voor Bulut.
86'
Geel Drogba Voor een fout op Kolasinac.
80'
Bijna 3-2 De bezoekende doelman had echter een knappe redding in huis op de poging van Pukki.
79'
Wissel bij Galatasaray Amrabat komt in de plaats van Sneijder.
64'
2-2 Bastos brengt de stand weer in evenwicht en spanning in de match.
47'
Wissel bij Schalke Aan de rust heeft trainer Keller gewisseld. Doelpuntenmaker Neustädter is in de kleedkamers gebleven. Voor hem is Fuchs in de plaats gekomen.
46'
Tweede helft van start Kan Schalke 04 nog het tij keren ?
21:36
Rust Galatasaray leidt al bij al verdiend met 1-2.
Uit het niets kwam Schalke 04 met 1-0 voor na een doelpunt van Neustädter. De bezoekers waren echter niet uit hun lood geslagen en gingen geduldig op zoek naar de gelijkmaker. Die kwam er via Altintop die vanop 30 meter vernietigend uithaalde. Kort daarop lukte Yilmaz Burak een tweede bezoekend doelpunt. Hiermee zitten de bezoekers op rozen en moet Schalke 04 zo meteen vol aan de bak.
44'
1-2 Yilmaz Burak brengt de Turkse ploeg op voorsprong. Verlengingen zijn uitgesloten. Dit wordt moeilijk voor Schalke 04.
40'
Gelijkmaker Hamit Altintop brengt de stand op 1-1. Verdiend. De Turk met een verschroeiend schot vanop zo'n 30 meter.
20'
Schalke op voorsprong Neustädter brengt de thuisploeg op 1-0. Na een corner schiet hij van dichtbij de bal in doel.
17'
Eerste gele kaart Die is voor Höger na een overtreding.
16'
Goeie Hildebrand Deze keer pareert hij een poging van Inan.
10'
Opnieuw Drogba Hildebrand werkt de bal in hoekschop.
8'
Schot Drogba De bal gaat voorlangs.
1'
Match begonnen Wie stoot door ? Schalke of Galatassaray ?
20:00
De opstellingen Bij de thuisploeg vervangt Teemu Pukki de gekwetste Huntelaar in de spits. Trainer Keller kan ook niet rekenen op Jones die geschorst is.
Bij Galatasaray moet Drogba voor de nodige goals zorgen.
19:38
Nog niks beslist Na de 1-1 uit de heenmatch lijkt Schalke 04 de beste papieren te hebben voor de kwalificatie richting kwartfinales, maar niets is echter gezegd.
De Duitsers kwamen belabberd uit de winterstop, maar de recente 9 op 9, met o.m. een zege tegen aartsrivaal Dortmund, heeft 'die Knappen' deugd gedaan. Kwalificatie vanavond zou het team een enorme boost kunnen geven.
Galatasaray leek één van de zwakkere broertjes bij de laatste 16, maar door de transfers van Sneijder en Drogba is er toch flink wat kwaliteit bijgekomen bij de Turkse landskampioen. In de Süper Lig loopt het eventjes wat minder. Het team van Fatih Terim kon twee wedstriijden op rij niet scoren en puurde slechts één op zes in zijn laatste twee duels.
Zorgt Schalke voor een nieuwe Duitse triomf of haalt Hamit Altintop zijn gram tegen één van zijn ex-teams ? Hier LIVE te volgen vanaf 20u45 !!!