Ads 468x60px

Saturday

Suomi x Slovakia live elää tekstin kommentaari, pisteet ja kattavuus Jääkiekko MM 4/5/2013

Suomen jääkiekkomaajoukkue voitti lauantaina Slovakian maalein 2-0 jääkiekon MM-kisoissa. MTV3.fi seurasi kello ottelua hetki hetkeltä.

Suomi - Slovakia 2-0 (1-0, 0-0, 1-0)

22.15 Leijonien parhaana palkittiin odotetusti maalivahti Antti Raanta, joka piti Leijonia pystyssä etenkin ensimmäisen puolentoista erän ajan. Nollapelin ensimmäisessä maaottelussaan torjunut Raanta pysäytti 36 kiekkoa. Slovakian parhaan palkittiin maalivahti Rastislav Stana.
- Toisessa erässä päästiin mukaan äijäkamppailulla ja saatiin ottelu pelillisesti tasoihin, MTV3 MAXin asiantuntija Kari Jalonen näi.
- Suomessa jatkuu yksi satu, Raanta-satu. Aivan mahtava suoritus, Jalonen sanoi.

3. erä

60.00 Summeri soi ja kansa kiittää Leijonia. Jättimäisen tärkeä voitto 2-0-lukemin.
60. min Pihlström ja Koskiranta pääsevät yrittämään tyhjään maaliin, mutta kaksi laukausta ja kaksi epäonnistumista.
59. min Slovakian pelaajilla näyttää olevan takki aivan tyhjä. Tuolla peli-ilmeellä ei järjestetä minkäänlaista ploppukiriä.
58. min Pystyykö Raanta nollapeliin ensimmäisessä maaottelussaan? Kenttäpelaajille oikein hyvä syy ahmia kiekkoa raumalaisen edessä.
56. min Hietanen näyttää esimerkkiä maalin edessä ja heittäytyy kiekon eteen. Radivojevicin kova laukaus kilpistyy pakkiin.
54. min Peli aaltoilee päästä päähän, mutta Slovakia ei onneksi näytä pystyvän vääntämään otetta itselleen.
22.04
- Pokerin täytyy kestää, Juhani Tamminen vaati studiossa.
- Ainoa, jolla kaveri voi vielä päästä sisään, on joku idioottijäähy, hän koki.
52. min Raanta ottaa - jälleen kerran - loistavan torjunnan. Raumalaisella on MoM-titteli hanskassa.
51. min Ei vieläkään ylivoimamaalia Leijonille tässä pelissä.
50. min Laakso on tarjoilla Kopeckylle maalipaikan, mutta tilanne kuivuu kasaan viime hetkellä.
49. min Aaltonen huitaisee kiekosta ohi tyhjän maalin edessä. Ja hetkeä myöhemmin kolisuttaa sama mies maalirautoja.
48.13 Leijonat ylivoimalle kolmannen kerran. Hudacek lähtee miettimään syntyjä syviä seuraaviksi hetkiksi. Kontiolan kenttä kehiin.
44. min Slovakia vaikuttaa häkeltyneeltä karusta takaiskusta. Kentällä vaikuttaa olevan aivan toinen joukkue kuin aiemmissa erissä. Jokohan slovakkien ikäpresidentit alkavat väsyä?
Suomi-Slovakia hetki hetkeltä
Petri Kontiolan 2-0-maali
42.09 Maali! Suomi siirtyy 2-0-johtoon heti alivoimapelin jälkeen. Kontiola polkee vastahyökkäykseen ja seuraa oman laukauksensa paluukiekon. "Konna" runnoo kiekon ohi Stanan kultaisella kosketuksella.
43. min Suomi kestää ylivoiman helposti, kun Slovakian pakkopeli täysin sekaisin.
21.46 Peli käyntiin. One goal game luvassa.
21.43 Suomi lähtee alivoimalla päätöserään, kun Pihlström ja Jalasvaara istuvat väkivaltaisuustuomiota kakkoserän päättäneestä rähinästä. Slovakeista pukariksi löydettiin Mihalik. Tuomaristolta jäi hassusti huomioimatta koko sopan keittänyt Sersenin turha, Koskirantaan kohdistunut taklaus summerin jo soitua.
21.37 Kapteenit Lasse Kukkonen ja Miroslav Satan viettivät viisi minuuttia selvittelemässä erän lopun kahakkaa. Slovakian Vladimir Mihalik sekä Suomen Janne Jalasvaara ja Antti Pihlström saivat kahden minuutin rangaistukset väkivaltaisuudesta.Tuomarit saivat yleisöltä pöyristyneen vihellyskonsertin.
– MTV3:n urheilutoimittaja Antti Rämänen (Twitter: @anttira )
Kakkoserä huomattavasti tasaisempi kuin slovakkien tahdissa marssittu ensimmäinen kaksikymmenminuuttinen, minkä kiteytti Hannu Aravirta ottelustudiossa.
- Slovakia oli yllättävän juonikas ja fyysinen 30. minuuttiin asti.
- Viimeinen kymppi alkoi kääntymään meille. Peliin pääsee parhaiten mukaan kamppailupelin kautta ja yllättäen Suomi on parantanut fyysisesti, Aravirta näki.

2. erä

- Niillä pakit väsyy. Isoja jätkiä. Pitäisi vaan saada pitempiä hyökkäyksiä ja sitä kautta ylivoimaa sekä maalipaikkoja, Juhamatti Aaltonen virkoi MTV3 MAXin erätaukohaastattelussa.
Suomen ja Slovakian välinen nujakka toisen erän päätteeksi
40.00 Erä päättyy rähinään Slovakian maalin takana, kun Koskirantaa taklataan summerin jälkeen. Molemmat kentälliset kokoontuvat paikalle pieneen karhunpainiin ja huitomiskisaan. Penaltia luvassa.
38. min Kontiolan ketju esittää milteinpä ottelun ensimmäisen Leijona-pyörityksen viidellä viittä vastaan. Mutta vetoja ei kuulu.
36. min Viitaluoma saa Korpikoskelta namupassin maalin eteen, mutta täysin vapaaksi jätetty HPK-hyökkääjä ei saa kiekkoa rysään. Useamman tuhannen dollarin tontti.
35. min Leijonien pakkopeli pyörii mallikkaasti ja nyt on Stanan vuoro esittää taitojaan.
33.48 Zaborsky istunnolle hölmöstä kampituksesta kampituksesta hyökkäyspäässä. Suomelle tarjolla kaksi minuuttia ylivoimaa.
- Slovakian pelinopeus on yksinkertaisesti luokkaa parempi kuin Suomella poislukien Kontiolan kenttä.
- Luojan kiitos Raanta on tulikuuma, Aurinkokuningas Tamminen kiitti studiosta.
32. min Maaginen Raanta pysäyttää ensin Surovyn kovan laukauksen ja torjuu sitten muina miehinä Olveckyn jatkon suoraan lennosta. Suorilla laukauksilla ei tätä miestä ohiteta.
31. min Leijonien ykkönen järjestää maukkaan paikan Stanan maalille. Mutta kiekko ei pompi suotuisasti, eikä Stana joudu torjuntatöihin.
30. min Erä puolivälissä ja Stanalla vasta yksi torjunta. Slovakkipelaajat painivat vahvasti suomalaiset pois tekopaikoilta. Toisaalta myöskään Raanta ei ole joutunut huhkimaan suuremmin vastapäädyssä.
27. min Slovakia purkaa pitkällä kiekolla Suomen painostusvaiheen, mutta maalipaikoille ei ole ollut asiaa.
26. min Aaltonen yrittää herätellä Leijona-laumaa taklaamalla jättimäistä Jurcinaa hyökkäyspäädyssä, mutta pommi menee ohi.
25. min Slovakit karvaavat todella aggressiivisesti. Voiko samalla tahdilla painaa läpi ottelun? Vastaavasti ristipaidat pääsevät kiekollisena Suomen puolustusalueelle melko helposti-
24. min Olvecky tööttää Leijona-pakkia niin että laidat paukkuvat. Slovakia on myös fyysisesti vahva.
23. min Tasaisemmalya näyttää kuin avauserässä vaarallisemmat paikat silti Raannan maalilla.
- Yleisö on ollut alusta asti äänekkäämpänä liikkeellä kuin avauspelissä perjantaina. Jokainen Raannan torjunta on saanut raikuvat suosionosoitukset. Ja niitä on ollut paljon.
- MTV3:n urheilutoimittaja Kasperi Kunnas (Twitter: @_kausto)
21.03 Toinen erä käyntiin
- Onko meillä tankit vajaat? Eilinen peli oli Suomelle huomattavasti kovempi ja kesti myöhempään. Slovakia pääsi monta kertaa helpommalla ja liikkuu paljon raikkaammin kuin Suomi tällä hetkellä, Hannu Aravirta huomioi ottelustudiossa.
Torjunnat kertovat avauserän tarinan: Raanta 15, Stana 3. Slovakia yllätti Leijonat housut kintuissa, mutta onneksi jääkiekko ei aina ole reilu peli.

1. erä

20.00 Eräsummeri soi.
19. min Pakkopeli pyöri kivasti Slovakian päädyssä, mutta siniviivakudit eivät menneet maalia kohti. Hietasella kertaalleen tyhjä maali edessä, mutta veto epäonnistuu ja kiekko suuntautuu ohi.
16.58 Leijonien ensimmäinen ylivoima edessä. Kopecky kampittaa kapteeni-Kukkosen laidan vieressä ja lähtee lyhyelle mietinnölle.
17. min Verkot heiluvat Raannan takana, mutta onneksi väärältä puolelta. Onni on hymyillyt Leijonille leveästi Slovakian maalipaikoissa.
15.05 Jo kolmas Leijona-rangaistus! Maalintekijä Aaltonen huiskii mailallaan kaksiminuuttisen arvosta.
16. min Hagmanilta vedetään jalat alta maalipaikassa. Pilli ei soi, vaikka ehkä olisi pitänyt.
20.37
-Vastustaja vienyt meitä kuin sitä kuuluisaa mätää kukkoa, Juhani Tamminen vetää avauserää yhteen studiosta.
11.28 Maali! Leijonat siirtyy 1-0-johtoon, juuri kun sitä vähiten odotetaan. Lepistö laittaa kiekkoa maalille ja Aaltonen saa mailansa väliin. Peliväline Stanan längistä rysään. Tästäkö peli kääntyy?
11. min Leijonat ei tunnu saavan kunnon hyökkäyksiä aikaiseksi. Syötöt karkaavat jatkuvasti harakoille.
9. min Alivoima numero kaksi selvitetty. Ottelun alku menty täysin Slovakian komennossa. Raannalla jo kymmenen torjuntaa täynnä.
8. min Leijonien puolustus joutuu syömään kiekkoa alivoimalla ja Raanta venymään äärimmilleen. Ottelu on tällä hetkellä Raanta vs. Slovakia.
5.59 Toinen suomalairangaistus. Hytönen huitaisee maalinedustalla Mihlikiä ja lähtee kaksiminuuttiselle.
5. mini Leijona-puolustus töpeksii pahasti ja Slovakialla on minuutin sisälllä kolme paraatipaikkaa. Raantaa koetellaan heti alussa. Radivojevic ja Kopecky asialla.
4. min Suomi selvittää ottelun ensimmäisen alivoiman. Slovakialla muutama vaaranpaikka, mutta ensikertalainen Raanta hoitaa hommansa varmasti.
1.06 Korpikoski turnauksen ensimmäisestä vaihdosta jäähylle. Selkeä koukkaus. Yliyrittämistäkö?
1. min Leijonien ykkönen painaa pelin Slovakian päätyyn ja Kontiola laukoo tulisesti. Stana torjuu.
20.17 Kiekko jäähän ja nyt mennään.
20.14 Katsomossa on tänään todella paljon faneja Ässä-paidoissa. Pelaajaesittelyssä maalivahti Antti Raanta ja hyökkääjä Veli-Matti Savinainen saivat kyllä muiltakin raikuvat suosionosoitukset.
20.11 Joukkueet saapuvat kaukaloon. Kansallislaulut vielä ja sitten mennään.
20.05 Aurinkokuningas Tammisen illan teesinä on Suomen suunta. Mihin suuntaan Leijona-ryhmän turnaus lähtee?
- Kolme pinnaa ja me lähdetään liekkeihin. Jos taas me hukataan kiekkoja, kaveri iskee vastaan eikä saadaa pinnaakaan, niin se kuuluisa banaani laskeutuu tuolta Hjalliksen katosta jään pintaan, Tami linjasi.
19.58 Stana luisteli viisitoista minuuttia poikittain kaukalossa ja vaikutti todella hermostuneelta. En ole nähnyt mitään vastaavaa, MTV3 MAXin kaukalonlaitatoimittaja Mika Kortelainen ihmetteli slovakkivahdin tekemisiä.
19.55 Ottelustudiosta kajahtaa: Hannu Aravirta veikkaa avausmaalin tekijäksi Juhamatti Aaltosta, Kari Jalonen puolestaan Antti Pihlströmiä.
19.50 Lauri Korpikosken otteita seurataan hyökkääjälle pyhitetyllä kameralla ottelun aikana.
19.45 Tunnelma tiivistymässä Areenalla jo puoli tuntia ennen peliä:
- Täällä on ollut aistittavissa sellaista tunnelmaa, että tänään räjähtää, MTV3 MAXin kiekkoasiantuntija Kari Jalonen uumoili ottelustudiossa.

Slovakia pelaavat vastaan Suomi 4. toukokuuta 2013 13:00 PM GMT on kotona ottelun IIHF jääkiekon maailmanmestaruuden. Kysyt ", jossa voin katsella ilmaiseksi Suomi VS Slovakia Livestream pc"? Suomi vs Slovakia live stream on saatavilla oheista linkkiä streaming kanavilla laadukkaita. Pysy kuulolla täällä suorana lähetyksenä ottelun kuten esikatselu, valmisteet, ennustukset, vedot, uutiset, live pisteet, tulokset, kommentit, kohokohtia ja tavoitteet YouTubesta ja koosteet ja voit katsella uusinnan Suomi vs Slovakia video streaming sivustot. Joten älä unohda katsella verkossa Slovakia vs Suomi streaming ilmaiseksi Slovakia - Suomi on tänään lauantai 4,5,2013 Jääkiekon maailmanmestaruuden