Ads 468x60px

Sunday

Lokeren en Standard live tekst commentaar, score, en de dekking België Jupiler Pro League 19/5/2013

Standard Liege  4  -  3  Lokeren

Verslag In een aangename wedstrijd heeft Standard Lokeren verslagen. Lokeren wist een mooie voorsprong bijeen te voetballen, maar liet zich na de rust alsnog verrassen door Standard, dat over Racing Genk naar de vierde plaats wipt in het klassement.
16:23
Einde wedstrijd Voor Lokeren zit het seizoen er op. Standard mag zich opmaken voor de dubbele confrontatie tegen AA Gent.
88'
Gele kaart Yuji Ono krijgt terecht geel voor een tackle langs achter.
85'
Einde in zicht De laatste vijf minuten zijn ingegaan. Beide ploegen blijven goed voetballen, maar echt grote kansen blijven nu wel uit. Het ziet er niet naar uit dat Lokeren alsnog punten gaat pakken.
80'
Geel Batshuayi Michy Batshuayi heeft nog geel gekregen omdat hij zijn shirt uittrok na zijn doelpunt.
77'
gaat Lokeren het alweer uit handen geven? Lokeren kwam met een mooie voorsprong de kleedkamer uit, maar geeft alweer zijn voorsprong uit handen.
72'
Goal Standard! Een oprukkende Michy Batshuayi kapt op de rand van het strafschopgebied zijn man uit en plaats te bal mooi naast Jugoslav Lazic in doel.
70'
Sterk Standard Standard is met goede moed en een positieve ingesteldheid uit de kleedkamer gekomen en wist zo al twee keer te scoren en op gelijke hoogte te komen. Lokeren lijkt wat aangeslagen maar blijft toch goed mee voetballen wat resulteert in enkele kansen. Peter Maes brengt ondertussen de 16-jarige de Man in de ploeg. Het blijft een aangename wedstrijd om naar te kijken.
68'
Kans Lokeren Mijat Maric kopt een hoekschop net naast het doel van Anthony Moris. Standard blijft toch zwak verdedigen op de hoekschoppen van Lokeren
65'
Goal Standard! Michy Batshuayi brengt de stand terug gelijk. Hij draait zich op de rand van het strafschopgebied mooi weg van zijn tegenstander en weet de bal mooi in de korte hoek te plaatsen naast Jugoslav Lazic
61'
Vrije trap Standard Laurent Ciman schiet een vrije trap in de muur.
59'
Kans Lokeren Benjamin Mokulu Tembe schiet vanuit de draai op de paal.
57'
Wissel Standard Ghoochanejhad Reza heeft zich geblesseerd en moet worden vervangen.
51'
Goal Standard! Standard dropt de bal in het strafschopgebied. Jugoslav Lazic twijfelt en Dino Arslanagic profiteert hiervan om de bal over de doelman in doel te stiften.
47'
Wissels Beide teams hebben tijdens de rust gewisseld. Lokeren heeft invaller Saglik al opnieuw vervangen.
15:34
Begin tweede helft Kan Standard er nog iets van maken in de tweede helft?
45'+5
Rustverslag De verwachte saaie einde-seizoens-wedstrijd is er tot hier toe niet gekomen. We hebben een aangename eerste helft gezien, waarin het voetbal mooi op en neer ging. Lokeren toonde zich de ploeg met de meeste inzet, en dat resulteerde in goals en een verdiende voorsprong. Ook Standard wist al mooi voetbal te brengen, maar enkele jongere spelers hadden het wat moeilijk met het tempo.
45'+1
Einde eerste helft na 1 minuutje extra blessuretijd zit de eerste helft er op.
41'
Goal Lokeren! Bij Standard hebben ze geen lessen getrokken uit de vorige tegengoal. Sergio Dutra kopt een nieuwe hoekschop binnen zonder dat hem veel in de weg wordt gelegd.
39'
Goal Lokeren! Sergio Dutra mag de hoekschop vrij in koppen.
35'
Harbaoui Harbaoui blijkt een blockage in de nek overgehouden te hebben na een duel.
32'
Kans Standard Ondertussen kon Standard nog eens gevaarlijk zijn. Balverlies van Jore Trompet op het middenveld. Marquet besluit het zelf te doen maar plaatst de bal net over het doel.
31'
Vervanging Lokeren Hamdi Harbaoui heeft te veel last van zijn nek en wordt vervangen door Enes Saglik
24'
Wissel Lokeren? Hamdi Harbaoui vraag om zijn wissel nadat hij slecht was neergekomen na een duel.
19'
Goal Standard! Ghoochanejhad Reza kopt de corner van aan de eerste paal achter zich binnen.
17'
Geel Jore Trompet krijgt de eerste gele kaart na een tackle langs achter op Ghoochanejhad Reza
9'
Goal Lokeren! Mijat Maric kopt de corner van dichtbij binnen!
8'
Kans Lokeren Benjamin Mokulu Tembe haalt de achterlijn en zet voor, Anthony Moris duwt het schot van Hamdi Harbaoui in corner.
5'
Kans Standard Ghoochanejhad Reza kan van dichtbij koppen op een voorzet van Zié Diabaté Makkelijk gepakt door Jugoslav Lazic
3'
Kans Lokeren Benjamin Mokulu Tembe trapt rechtstreeks van buiten het strapschopgebied op doel. Anthony Moris kan net in corner duwen.
14:32
Begin wedstrijd We zijn vertrokken!
13:56

Volg Standard-Lokeren Live vanaf 14u30! Vandaag staat naast de titelmatch Anderlecht - Zulte Waregem en de wedstrijd Club Brugge - Racing Genk ook nog Standard - Lokeren op het programma. Een op papier onbelangrijke wedstrijd waarin beide teams niets meer te winnen of te verliezen hebben. Standard speelt al zeker de dubbele confrontatie tegen AA Gent voor het laatste Europse ticket omdat Racing Genk zich al via de beker wist te verzekeren van Europees voetbal. Voor Lokeren zit het seizoen er eigenlijk al op. Toch mogen we op een leuke wedstrijd hopen. Lokeren liet tijdens deze play-offs al mooie dingen zien en zal graag de 4-1 thuisoverwinning tegen Standard overdoen. Standard daarentegen is het aan zijn status en suppoters verplicht er alles aan te doen om nog een plaatsje te stijgen in de stand ten koste van Racing Genk. Al zal het daar de hulp van Club Brugge voor nodig hebben dat thuis dan niet mag verliezen van Racing Genk.