Ads 468x60px

Monday

België Jupiler Pro League Standard luik - Lokeren live tekst commentaar, score, en dekking 2013


Standard Liege:  0  --  2 : Lokeren

Nabeschouwing Lokeren deelt vanavond een serieuze mentale tik uit aan een rechtstreekse tegenstander in PO1.
Standard was de beste ploeg in de eerste helft, maar kon dat niet in echte kansen ombuigen. Lokeren kwam op voorsprong via Nill De Pauw en speelde het nadien slim uit.

In de tweede helft zagen we bovendien een veel beter Lokeren. Peter Maes lijkt zijn manschappen net op tijd weer klaar te krijgen voor de strijd in PO1.
De Waaslanders springen over Standard en houden zo zicht op de voor hen beoogde vierde plaats.
21:52
Einde wedstrijd Lokeren neemt de drie punten mee bij Standard.
84'
Vervanging Lokeren Junior Dutra komt Benjamin Mokulu Tembe vervangen.
76'
Kawashima Hamdi Harbaoui duikt de zestien in, maar Eiji Kawashima gaat goed in de voeten.
71'
Vervanging Standard Adrian Cristea komt Paul-José Mpoku vervangen.
70'
Batshuayi Dan toch even een vlotte actie van de Rouches.
Michy Batshuayi levert echter een zwakke voorzet af.
Het publiek was al aan het morren en het ziet er niet naar uit dat dit de avond van Standard wordt.
58'
Doelpunt Lokeren 0-2 ! Ivan Leko dropt een Lokerse vrije trap in de zestien. Antonio Eduardo Pereira Dos Santos (Kanu) verliest het duel van Hamdi Harbaoui. De spits zet Lokeren op rozen.
54'
Bijna De Pauw Benjamin Mokulu Tembe is sterk met de bal aan de voet. Hij legt in de zestien goed achteruit voor Nill De Pauw. Die scoort bijna zijn tweede van de avond, maar hij ziet zijn poging gekeerd.
51'
Gele kaart Kanu Voor een overtreding op Hamdi Harbaoui.
46'
Tweede helft Standard moet tijdens de tweede helft op zoek naar de gelijkmaker. Het brengt daarvoor Reza in de ploeg voor Kensuke Nagai.
45'+7
Goed georganiseerd Lokeren Dat de beste ploeg niet altijd hoeft te winnen, wordt vanavond nog maar eens bewezen. De Rouches zorgden voor het beste voetbal, maar staat wel op achterstand. Lokeren, dat speelt vanuit een stevige organisatie, kwam nooit echt in de problemen en kon er zelf toch een aantal keren gevaarlijk uitkomen.
45'+2
Rust Lokeren staat bij de rust op voorsprong.
45'
Harbaoui Hamdi Harbaoui wordt onterecht afgevlagd wanneer Lokeren willen counteren.
43'
Gele kaart Overmeire De Lokerse middenvelder trekt bij een tegenaanval William Vainqueur tegen de grond en haalt zo het gevaar uit de aanval. Hij krijgt er terecht geel voor.
43'
Ciman Lokeren probeert het door het midden. Hamdi Harbaoui krijgt de bal in de voeten gespeeld en probeert Laurent Ciman te omspelen, maar die staat goed te verdedigen.
33'
Ciman Spectaculaire omhaal van Laurent Ciman, maar hij ziet zijn poging gekeerd.
30'
Schot Harbaoui Lokeren schakelt goed om en Hamdi Harbaoui maakt in de zestien zelf de ruimte. Hij gaat voor het schot, maar Eiji Kawashima kan erger voorkomen.
22'
Doelpunt Lokeren 0-1 ! Antonio Eduardo Pereira Dos Santos (Kanu) gaat achteraan in de fout, en Nill De Pauw laat het geschenk niet liggen. Hij blijft heel koel en trapt Lokeren op voorsprong.
14'
Batshuayi Killian Overmeire trapt de bal over de zijlijn na een misverstand met Giorgos Galitsios. Standard brengt het spel snel terug op gang, maar Michy Batshuayi kan niet profiteren.
10'
Hoekschop Standard Yoni Buyens kan aan de eerste paal op doel koppen. Ivan Leko haalt de bal van de lijn.
9'
Vainqueur William Vainqueur klimt het hoogst bij een voorzet vanop de linkerflank. Hij kopt echter ruim over het doel van Boubacar Copa.
6'
Batshuayi Michy Batshuayi gaat achter een verre bal aan. Hij probeert het op snelheid, maar Alexander Scholz houdt de spits van Standard goed af.
3'
Harbaoui Hamdi Harbaoui haalt de achterlijn en probeert laag voor te zetten. Geen enkel probleem voor Eiji Kawashima.
1'
Aftrap Standard trapt de wedstrijd op gang.
19:20
Voorbeschouwing Met Standard - Lokeren krijgen we straks al een voorsmaakje van PO1.
De vraag is of beide ploegen net voor de start van de beslissende weken in hun kaarten gaan laten kijken.
Beide ploegen hebben op het eerste gezicht weinig te winnen of te verliezen, maar spelen toch met de vijfde plaats als inzet. De winnaar van dit duel gaat alleszins met een vertrouwensboost naar die Play-offs.

Standard lijkt favoriet vanavond, maar toch is het afwachten wat de Waaslanders gaan laten zien vanavond nu de ploeg zeker is van deelname aan PO1 en de druk plots wegvalt.

De wedstrijd is hier te volgen vanaf 20 uur.


0 comments:

Post a Comment