Ads 468x60px

Monday

Anderlecht en Gent live tekst commentaar, score, en dekking België Jupiler Pro League


Anderlecht :  1  --  1   Gent
Einde wedstrijd AA Gent en Anderlecht delen de punten.
91'
Rode kaart Deschacht Olivier Deschacht maakt zich breed en slaat met de arm op het gezicht van David Hubert. Hij krijgt meteen rood.
90'
AA Gent AA Gent gaat op zoek naar de overwinning. Herve Kage trapt over het doel.
87'
Schot Suarez Matias Suarez trapt in één tijd hard op doel. Frank Boeckx pakt in twee keer.
83'
Doelpunt AA Gent 1-1 ! AA Gent krijgt eindelijk waar het recht op heeft. Silvio Proto lijkt een poging van Rodgers Kola te redden, maar de lijnrechter ziet de bal over de doellijn.
79'
Vervanging Anderlecht Ronald Vargas wordt naar de kant gehaald. Anthony Vanden Borre maakt zijn wederoptreden in de Jupiler League.
77'
Vervanging AA Gent Yaya Soumahoro gaat naar de kant. Rodgers Kola mag het laatste kwartier volmaken.
76'
Gele kaart Jovanovic Om het wegtrappen van de bal.
75'
Vervanging AA Gent Applaus voor Hannes Van Der Bruggen. Hij wordt vervangen door Jorge Lopez Montana.
72'
Vervanging Anderlecht Dennis Praet wordt naar de kant gehaald. Hij wordt vervangen door Demy de Zeeuw.
69'
Gele kaart Cendros Voor een overtreding op Lucas Biglia.
67'
Vervanging Anderlecht Tom De Sutter verlaat het veld voor Matias Suarez.
65'
Gent op zoek naar gelijkmaker Bram Nuytinck kan een Gentse voorzet ontzetten. De rebound is voor Ilombe Mboyo, maar die krijgt Cheikhou Kouyaté voor zich. Hij haalt er wel nog een hoekschop uit.
63'
Schot Kage Herve Kage ziet zijn schot afwijken op het been van Cheikhou Kouyaté. Silvio Proto laat zich niet verrassen.
58'
Kage Yaya Soumahoro haalt de achterlijn en zet laag voor. Herve Kage probeert de bal achter het steunbeen naar de verste paal te sturen, maar hij kan er niet genoeg kracht achter zetten.
54'
Neto Renato Neto wordt goed vrijgespeeld door David Hubert, maar trapt de bal dan hoog over.
53'
Vrije trap Anderlecht Lucas Biglia brengt de bal voor doel. Bram Nuytinck kopt over.
51'
Deschacht Olivier Deschacht kapt zich goed vrij en kan voorzetten. Aan de tweede paal komt Ronald Vargas voor zijn tegenstander, maar hij kopt over.
46'
Tweede helft De tweede helft is onderweg.
20:52
AA Gent kreeg het deksel op de neus. AA Gent begon sterk aan de wedstrijd en drukte Anderlecht meteen tegen het eigen doel aan.
Anderlecht voetbalde heel zwak en de Buffalo's speelden verschillende grote kansen bij elkaar. Maar tot scoren kwam AA Gent niet.
En zoals zo dikwijls in het voetbal krijg je dan het deksel op de neus. Milan Jovanovic kon van uit de tweede lijn scoren. Een enig mooi doelpunt dat compleet uit de lucht kwam vallen.
Zo staat Anderlecht wel heel gevleid op voorsprong.
20:48
Rust Anderlecht staat bij de rust op voorsprong.
45'+1
Kage Herve Kage probeert het van buiten de zestien. Zijn schot gaat naast.
40'
Doelpunt Anderlecht 0-1 ! Anderlecht heeft nog niets laten zien, maar bij de eerste bal tussen de palen staat het wel op voorsprong.
Milan Jovanovic neemt de bal perfekt aan en trapt van buiten de zestien in de winkelhaak. Koude douche voor AA Gent dat meerdere grote kansen had om op voorsprong te komen.
39'
Deschacht Olivier Deschacht rukt mee op en wil de bal voor doel brengen, maar ziet de bal over doel waaien.
37'
Gele kaart Soumahoro Yaya Soumahoro trapt de bal weg na een overtreding op Lucas Biglia en krijgt geel.
34'
Wat is er aan de hand met Anderlecht? Slechte passes en veelvuldig balverlies kenmerken het voetbal van de Brusselaars. Dit is geen PO1 niveau.
27'
Supporters Anderlecht De supporters van Anderlecht zijn helemaal niet tevreden met het geleverde spel van hun ploeg en zingen massaal de naam van Mattias Suarez.
23'
Doelpunt AA Gent afgekeurd ! Het Ottenstadion juicht, maar het feestje gaat niet door, want César Arzo Amposta scoort vanuit buitenspelpositie.
19'
Opnieuw grote kans voor AA Gent Bijzonder slecht uittrappen van Silvio Proto resulteert in een nieuwe grote kans voor de thuisploeg.
De bal komt bij Renato Neto, die zijn kans waagt, maar Silvio Proto herstelt zijn misser en haalt de bal van onder de lat.
18'
Gentse machine sputtert AA Gent domineerde het wedstrijdbegin, maar moet nu gas terugnemen.
13'
Vrije trap AA Gent Silvio Proto beweegt niet, maar ziet de bal net naast gaan.
9'
Gele kaart Kljestan Voor een te late tackle
9'
Mboyo op de paal! Anderlecht komt opnieuw goed weg wanneer Ilombe Mboyo een voorzet met het hoofd tegen de paal devieert.
AA Gent dicteert de wet!
5'
Grote kans AA Gent Subliem pasje tussendoor van Ilombe Mboyo en zet Hannes Van Der Bruggen zo alleen voor Silvio Proto. Hij kan echter nog redden met de voet.
Grote kans voor AA Gent !
3'
Proto in de fout Een slechte voorzet van Rémi Maréval lijkt geen probleem op te leveren voor Silvio Proto, maar de doelman van Anderlecht misrekent zich toch een beetje en moet een hoekschop toestaan.
1'
Aftrap De wedstrijd is onderweg.
19:26
Voorbeschouwing AA Gent speelt vanavond zijn laatste wedstrijd van de reguliere competitie tegen leider Anderlecht. De Buffalo's kenden een moeilijk seizoen, maar de rust en het betere voetbal lijken net op tijd terug om te beginnen aan de Play-off's.
De vraag is of AA Gent vanavond de leider nog punten kan afpakken, want Anderlecht zal zijn bonus van zes punten op eerste achtervolger Zulte Waregem willen behouden. Eventueel verlies vanavond zou ervoor kunnen zorgen dat de Brusselaars met amper één puntje voorsprong aan PO1 beginnen.
Dieumerci Mbokani is er alvast niet bij. Hij is geschorst. Zijn vervanger, Tom De Sutter staat echter klaar en heeft al meermaals bewezen dat ook hij zijn plaats verdient in de spits bij Anderlecht.

Houdt AA Gent de drie punten thuis? Of behoudt Anderlecht zijn voorsprong?
Volg het hier vanaf 20 uur.


0 comments:

Post a Comment