58.12 2-3 Kovaltshuk (Tereshenko, Nikulin) im

Raanta FIN 7+7+20=34

Jäähyt
RUS 5x2 min (Kovaltshuk 5+20 min)
FIN 8x2 min (Pesonen 5+20 min)

Kello 22.41: Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen MTV3 MAX Sportin haastattelussa: "Hyvä taistelu meiltä. Varsinkin kaksi erää pelattiin hyvin, sitten vähän väsähdettiin ja kolmas erä meni asemasotaan. Tuomarit olivat huonoja tänään, jos ihan rehellisiä ollaan."
Kello 22.39: MTV3 MAXin jääkiekkoasiantuntija Kari Jalonen: "Valmistautuminen osui aivan lankulle nappiin, siitä valmennukselle isot kiitokset. Suomi oli selvästi parempi joukkue tänään."

3. erä

60.00: Ottelu päättyy Suomen 3-2-voittoon. Upea esitys Leijonilta, ehdottomasti joukkueen paras peli tässä turnauksessa!
60. minuutti: "Katsojat olivat aivan raivona jäähyaitiossa istuneelle Kovaltshukille. Jotain paperiakin sinne lensi. Todella harvinaista suomalaisissa kiekkokatsomoissa."
– MTV3:n urheilutoimittaja Antti Rämänen (Twitter: @anttira)
60. minuutti: Kovaltshuk käy jälleen kuumana. Venäläinen tempaisee Janne Pesosta päin näköä maalin edessä. Kovaltshuk lentää typerästä tempustaan ulos. Peliä on jäljellä vain muutama sekunti.

Ilja Kovaltshuk tinttaa Janne Pesosta.
60. minuutti: Janne Pesonen lyö kiekon pitkäksi. Suomella on kestettävää vielä puolen minuutin verran. Venäjä ottaa aikalisän.
59. minuutti: Varlamov luistelee pois maalilta. Ottelua jäljellä enää yksi minuutti.
58.12: Venäjä tulee maalin päähän, tilanne on nyt 3-2 Suomelle. Maalintekijänä Ilja Kovaltshuk. Venäjä pelasi maalin aikana ilman maalivahtia. Ottelua jäljellä vajaat kaksi minuuttia.
57. minuutti: Niklas Hagman ja Jevgeni Medvedev lähtevät kärsimään kakkosia. Peliä jatketaan neljällä neljää vastaan.
57. minuutti: Ilja Kovaltshuk käy todella kuumana. Venäläistähti antaa poikittaista Teemu Laaksolle ja tilanteen jälkeen hän huitoo kohti vaihtoaitioissa olevia suomalaisia. Leijona-pelaajat kuitenkin naureskelevat Kovaltshukin tempulle.
57. minuutti: Juha-Pekka Hytöselle syntyy tekopaikka, kun Marko Anttila kaivaa kiekon päädystä ja pelaa sen maalille. Hytönen ei saa kuitenkaan kiekkoa haltuun.
56. minuutti: Suomalaiset saavat hyvin jäädytettyä Venäjän pelin, ja Savinainen pääsee laukomaan, mutta kiekko pamahtaa päätyplekseihin.
55. minuutti: Suomen voitto on enää viiden minuutin päässä. Tähän saakka Suomi on pystynyt pitämään venäläiset aisoissa päätöserän aikana.
54. minuutti: MTV3 MAXin asiantuntija Mika Kortelainen raportoi vaihtoaitioiden välistä: "Marko Anttila on tehnyt loistavaa työtä. Hän on iskenyt silmää ja lähettänyt lentosuukkoja Raduloville ja Kovaltshukille, jotka eivät ole tykänneet tällaisesta kohtelusta."
52. minuutti: Venäjä pitää edelleen ohjia, kun kolmatta erää on jäljellä vajaat yhdeksän minuuttia. Leijonat on kuitenkin toistaiseksi kestänyt venäläisten rynnistyksen Antti Raannan johdolla.
51. minuutti: "Venäläiset ovat tuoneet katsomoon kilpailevan kisamaskotin. Tämä punapaitainen nalle käyttää pelikatkonsa cheerleadereiden halaamiseen."
50. minuutti: Suomi kestää alivoiman. Kolmas erä on ollut tähän mennessä Antti Raanta -showta. Raumalainen on venynyt kerta toisensa jälkeen loistaviin venytyksiin. Raumalaiselle on kertynyt torjuntoja noin 30.
49. minuutti: Veli-Matti Savinainen saa tehtyä pienen huilitauon Leijonille alivoimalla, kun hän kuskaa kiekon Venäjän päähän.
48. minuutti: Suomi alivoimalle, kun Juuso Hietanen ohjataan jäähyaitioon koukkaamisesta.
48. minuutti: "Radulov oli vetänyt Kontiolan pahasti nuriin maalin takana. Vihellyksen jälkeen Radulov pyysi anteeksi ja taputti selkään. Kuitenkin herrasmies."
– MTV3:n urheilutoimittaja Kasperi Kunnas (Twitter: @_kausto)
47. minuutti: Suomen nelosketju pyörittää peliä hyökkäysalueella. Marko Anttilalta jälleen vahva suoritus, vaikka maali jää syntymättä.
46. minuutti: Suomi saa ensimmäisen tilanteenpoikasen: Ossi Väänänen tulittaa viivalta, mutta Semjon Varlamov torjuu.
45. minuutti: Venäjä painaa jälleen Leijonien päälle. Raanta on kovassa kiekkosateessa, mutta kerta toisensa jälkeen hän ehtii kiekon eteen.
44. minuutti: Antti Raanta ottaa komean "tv-torjunnan". Räpsäkäsi heilahtaa näyttävästi.

Antti Raanta koppaa kiekon näyttävästi.
44. minuutti: Venäjä on pitänyt tahtipuikkoa päätöserän alussa. Suomi ei ole saanut luotua vielä yhtäkään kunnon tilannetta.
43. minuutti: Venäjä pyörittää peliä Suomen alueella ylivoiman jälkeen. Denis Denisov laukoo tulisesti siniviivan tuntumasta, mutta Raanta torjuu.
42. minuutti: Suomi selvittää Ilari Melartin rangaistuksen.
Kello 21.57: Kolmas erä alkaa. Leijonat aloittaa alivoimalla.
Kello 21.55: MTV3 MAXin jääkiekkoasiantuntija Juhani Tamminen: "Tämä on häikäisevä kiekkopeli. Meidän superviisikko jauhoi kymmenellä syötöllä punakoneen sinne ja tänne. Radulovilla on otsassa sellainen banaani, että se ulottuu täältä Turun tienoille."
Kello 21.51: MTV3 MAXin jääkiekkoasiantuntija Kari Jalonen suitsuttaa Suomen esitystä: "Nyt ei ole yhtään heikkoa lenkkiä. Ollaan puolustettu, hyökätty ja taisteltu yhdessä. Tällainen Leijona on parhaimmillaan."
Kello 21.48: MTV3 MAXin jääkiekkoasiantuntija Hannu Aravirta kehuu areenan tunnelmaa: "Tässä on elementit vuoden 1997 Venäjä-peliin, tämä halli kiehuu. Se lähtee jäältä, pelaajat ovat valmiita taistelemaan koko ajan, kovia kaksintaisteluja ja tietysti kermana siihen, että Suomi tekee maaleja ja johtaa. Tunnelma on huikea tässä häkissä."
Kello 21.44: Puolustaja Sami Lepistö kehuu Leijonien ykkösviisikkoa MTV3:n haastattelussa: "On se nastaa, kun peli kulkee ja paikkoja tulee. Kiva pelata tuossa kentässä."

2. erä

40.00: Toinen erä päättyy. Kahden maalin johdossa oleva Suomi aloittaa päätöserän alivoimalla.
40. minuutti: Tunteet kuumenevat vielä erän lopussa. Ossi Väänänen ja Artjom Anisimov joutuvat jäähylle painiotteistaan.
40. minuutti: Suomi kestää Hytösen rangaistuksen, mutta heti perään Ilari Melart joutuu jäähyaitioon, kun hän huitaisee kiekon suoraan katsomoon.
39. minuutti: Toista erää jäljellä yksi minuutti. Venäjä edelleen ylivoimalla.
38. minuutti: Antti Raanta estää venäläisten ensimmäiset laukaukset. Ensin raumalainen torjuu Kovaltshukin kudin ja heti perään Radulovin yrityksen.
38. minuutti: Suomi joutuu erän lopussa alivoimalle. Juha-Pekka Hytösen vuoro mennä kuluttamaan jäähypenkkiä.
36.00: Suomi 3-1-johtoon ylivoimalla! Maalintekijänä Juhamatti Aaltonen! Janne Pesosen poikittaissyöttö tavoittaa Aaltosen, jonka kuti uppoaa verkkoon!
Juhamatti Aaltonen laukoo kiekon häkkiin.
36. minuutti: Suomen ykkönen pyörittää hyvin ylivoimapeliä. Kiekko pelataan neliön sisälle Janne Pesoselle, mutta Varlamov torjuu suomalaishyökkääjän kudin.
35. minuutti: "Venäjä Terestshenko on hävinnyt jokaisen ottamansa aloituksen tässä ottelussa. Suomi on ollut muutenkin erinomainen aloituksissa."
– MTV3:n urheilutoimittaja Antti Rämänen
35. minuutti: Suomi pääsee kahden minuutin ylivoimalle. Rangaistusaitioon ohjataan Jevgeni Birjukov, joka huitoi Jarno Koskirantaa. Vihellyksen jälkeen venäläispakki Ilja Nikulin käy kuumana ja antaa "runtua" Lauri Korpikoskelle maalin edessä.
Kello 21.26: MTV3 MAXin jääkiekkoasiantuntija Juhani Tamminen: "Me ollaan oltu erittäin fyysisiä ja silti pidetty oma vaihtorytmi, jonka kautta meidän superstarat pysyvät tuoreina."
34. minuutti: Suomi pääsee hyvin mukaan pelin alivoiman jälkeen. Peli aaltoilee päästä toiseen.
32. minuutti: Venäjän yv-peli pyörii hyvin jälkimmäisellä jäähyminuutilla, mutta Suomi selviää tilanteesta. Suomi saa viidennen kenttäpelaajan jäälle.
31. minuutti: Hagman karvaa alivoimalla kiekon venäläisiltä hyökkäysalueella ja pelaa pikkumustan Juha-Pekka Hytöselle, joka laukoo päin Varlamovia.
30. minuutti: Suomi joutuu alivoimalle, kun Juhamatti Aaltonen saa koukkausjäähyn hyökkäysalueella. Hidastuskuvien perusteella jäähy tuli melko heppoisin perustein.
30. minuutti: Ilja Kovaltshuk pysäyttää repimällä Niklas Hagmanin nousun keskialueella, mutta ei saa rangaistusta.
27.21: Suomi siirtyy 2-1-johtoon! Maalintekijänä jälleen Petri Kontiola! Suomen pitkä hallinta palkitaan viimein, kun Sami Lepistö laukoo viivan tuntumasta, ja Kontiola ohjaa kiekon häkkiin. Upea maali jälleen "Konnalta"!
Petri Kontiola ohjaa Leijonien toisen osuman.
27. minuutti: Suomi on lähellä johtomaalia. Niklas Hagman pelaa kiekon Juha-Pekka Hytöselle, joka ohjaa, mutta kiekko jää pyörimään maaliviivan väärälle puolelle.
26. minuutti: Suomen kakkoskenttä pitää kiekkoa hyökkäysalueella pitkään, mutta lopulta Radulov onnistuu potkimaan kiekon keskialueelle.
23.37: Venäjä tasoittaa lukemat 1-1:een ylivoimalla. Maalintekijänä Aleksandr Radulov. Ilja Kovaltshukin laukaus kimpoaa maalin edestä Raduloville, jolla on helppo työ pistää kiekko tyhjiin.
Aleksandr Radulov laukoo Venäjän tasoituksen.
23. minuutti: Suomi joutuu alivoimalle. Antti Pihlströmin ohjataan rangaistusaitioon.
22. minuutti: Suomen kolmoskentältä vahva vaihto. Veli-Matti Savinainen pääsee laukomaan, mutta Varlamov torjuu.
21. minuutti: Sami Lepistö nousee hyökkäysalueelle ja tarjoilee laidalle Juhamatti Aaltoselle, joka pommittaa sydämensä kyllyydestä. Kiekko kilahtaa Varlamovin torjunnasta tolppaan.
Kello 21.04: Toinen erä alkaa.
Kello 21.02: Toisen erän alkua odotellaan vielä, sillä jäällä on vielä vettä. Pelaajat luistelevat ympyrää kaukalossa.
Kello 20.58: Torjunnat ensimmäisen erän jälkeen: Antti Raanta (FIN) 7, Semjon Varlamov (RUS) 6. MTV3 MAXin asiantuntija Juhani Tamminen kommentoi avauserän maalivahtipeliä: "Onnistuessaan tässä pelissä Raanta on The Man ja toivottavasti The Superman. Kutia on tullut ja hän on päässyt fiilikseen."
Kello 20.53: MTV3 MAXin jääkiekko asiantuntija Juhani Tamminen antaa kiitoksia Leijonien telaketjuosastolle: "Jukka Jalonen johtaa Biljaletdinovia valmistautumisessa 100-0. Melart, Pihlström ja Anttila menivät vastustajan ihon alle. Radulov jo kiukuttelee tuolla tuomarien kanssa ja pelaa ylipitkää vaihtoa. Näitä me tarvitaan, ja se on onnistunut täydellisesti."
Kello 20.51: MTV3 MAXin jääkiekkoasiantuntija Kari Jalonen kommentoi fyysistä avauserää studiossa: "Me oltiin kamppailuissa vahvoja. Hyvää tuomarointia, ei katkaistu turhaan peliä, koska tuolla ei tapahtunut mitään väärää."
Kello 20.49: "Radulov sai avauserässä kapulaa enemmän kuin puutullimääräykset sallivat. Jäi erän päätteeksi jäälle huutelemaan suomalaisille, jotka poistuivat sen enempää kuuntelematta pukukoppiin."
Kello 20.48: Suomen maalintekijä Petri Kontiola kehuu areenan tunnelmaa MTV3:n haastattelussa: "Hyvä vääntö oli ekassa erässä, jatketaan tästä."

1. erä

20.00: Ensimmäinen erä päättyy. Suomi pääsee toiseen erään 1-0-johdossa.
19. minuutti: Niklas Hagman nousee vasemmalta laidalta siniviivan yli ja laukoo voimalla, mutta kiekko kimpoaa päätyverkkoihin. Erää jäljellä yksi minuutti.
18. minuutti: Suomen ylivoima ei tuota tulosta, peliä jatketaan viidellä viittä vastaan.
17. minuutti: Suomen ykkönen pyörittää ylivoimapeliä, mutta Venäjä selviää ensimmäisestä jäähyminuutista.
16. minuutti: Suomi pääsee kahden minuutin ylivoimalle, kun Denis Denisoville tuomitaan rangaistus kiinnipitämisestä.
15. minuutti: Lauri Korpikoski ja Venäjän Ilja Nikulin painivat pitkään kulmauksessa, mutta ei rangaistuksia.
14. minuutti: Suomen maalin jälkeen Venäjä on hallinnut peliä. Aleksei Tereshenko pääsee laukomaan, mutta Raanta torjuu.
13. minuutti: Venäjä on lähellä tasoitusta. Denis Kokarev pääse nokikkain Antti Raannan kanssa, ja ujuttaa kiekon ohi suomalaisvahdin, mutta pikkumusta kolahtaa tolppaan.
12. minuutti: Suomi selviää alivoimasta takaiskuitta.
11. minuutti: Isokokoinen Ilari Melart taklaa kovaa venäläispelaajaa ja saa lopulta purettua Venäjän ensimmäisen ylivoimapyörityksen.
Ilari Melart taklaa venäläispelaajaa.
10. minuutti: Suomi joutuu kahden minuutin alivoimalle. Venäjän ykköskentän peli pyörii näyttävästi, ja tilanne päättyy lopulta Ville Viitaluoman jalkakamppiin.
10. minuutti: Venäjä selvittää ylivoiman.
9. minuutti: Juhamatti Aaltonen järjestää unelmapaikan Janne Pesoselle neliön keskelle. Maalista puolet on tyhjänä, mutta laukaus menee suoraan Varlamovin räpylään.
8. minuutti: Suomen ylivoimapeli ei ole lähtenyt kunnolla pyörimään. Vielä minuutti aikaa hyödyntää ylivoima.
7. minuutti: Suomi pääsee ylivoimalle, kun venäläispakki Anton Belov kaataa Janne Pesosen.
7. minuutti: Venäjän Aleksandr Radulov järjestää vaarallisen tilanteen. Andrei Loktionov pääsee yrittämään maalin kulmalta, mutta Leijonien onneksi kiekko ei löydä tietään pömpeliin.
5. minuutti: Suomi pitää otetta maalin jälkeen ja saa pari laukaisupaikkaa, mutta lukemat pysyvät 1-0:ssa.
3.22: Suomi johtoon! Maalintekijänä Leijonien ykköstykki Petri Kontiola! Juhamatti Aaltonen pelaa kiekon maalille, ja peliväline pomppii lopulta Kontiolalle, joka tinttaa laatan yläkulmaan. Unelma-alku Leijonille!
Janne Pesonen, Petri Kontiola ja Juhamatti Aaltonen tuulettavat Suomen avausmaalia.
3. minuutti: Suomen neloskentän laiturilta Marko Anttilalta vahva suoritus. Kookas hyökkääjä suojaa taitavasti kiekkoa ja pääsee laukomaan, mutta Venäjän maalivahti Semjon Varlamov ehtii eteen.
2. minuutti: Antti Raanta joutuu ensimmäisen kerran torjuntatöihin, kun Venäjä nousee vastahyökkäykseen. Raanta torjuu helposti Fjodor Tjutinin kudin.
Kello 20.17: Kiekko putoaa jäähän. Tästä se lähtee!
Kello 20.13: Maamme-laulu raikaa areenalla. Ottelun alkuun on aikaa vain muutama minuutti.
Kello 20.12: "Venäläisfaneja on paikalla siellä täällä, muttei lainkaan niin paljon kuin viime kevään MM-välierässä. Huutomyrskyä silti luvassa. Katsotaan, miten suomalaiset vastaavat."
Kello 20.11: Joukkueet luistelevat jäälle. Edessä on huikea kiekkoilta!
Kello 20.06: Joni Ortio ei ole perjantaina Leijonien kokoonpanossa. Päävalmentaja Jukka Jalonen vahvistaa MTV3:n haastattelussa, että Ortio keskittyy jo lauantain Itävalta-otteluun. Antti Raanta on torjuntavastuussa Venäjä-ottelussa.
Kello 20.05: Päävalmentaja Jukka Jalonen MTV3:n haastattelussa: "Pyritään saamaan kaikki ilo irti ja yritetään nauttia tästä tilanteesta. Vastaavanlaisia otteluita kotikisoissa Venäjää vastaan ei tule kovin usein."
Kello 20.02: MTV3 MAXin jääkiekkoasiantuntija Hannu Aravirta ennakkostudiossa: "Tänään pelataan lohkovoitosta. Se kumpi tänään voittaa, tulee USA:n kanssa kamppailemaan tämän lohkon voitosta. Sillä tulee olemaan merkittäviä etuja jatkoa ajatellen."
Kello 19.57: MTV3 MAXin jääkiekkoasiantuntijat Hannu Aravirta ja Kari Jalonen arvioivat voimasuhteet ennakkoon Venäjän eduksi prosentein 53-47.
Kello 19.47: Hartwall-areenan ympäristössä vallitsee karnevaalitunnelma. Loppuunmyytyyn otteluun odotetaan tuhansia venäläisfaneja.
Kello 19.40: MTV3 MAXin jääkiekkoasiantuntija Juhani Tamminen ennakoi upeaa kiekkoiltaa. Tällä kertaa Aurinkokuningas on sonnustautunut pinkkiin pikkutakkiin.
Juhani Tamminen Pekka Lehtisen haastattelussa.
Kello 19.35: MTV3:n jääkiekkoasiantuntija Kari Jalonen ennakkostudiossa: "Venäjällä on maailmanluokan materiaali, mutta ei ole vakuuttanut peliesityksillään täällä. Joukkue nykäisi kolme ensimmäistä peliä pintakaasulla ja neljännessä tuli turpaan."
Kello 19.30: Suomi saa perjantai-iltana vastaansa ärsytetyn Venäjän, joka kärsi torstaina sokkitappion Ranskalle. Myös Leijonat lähtee tappio niskassaan kamppailuun, USA löi Suomen 4-1 keskiviikkona.
Suomi - Venäjän pelata Suomessa 10. toukokuuta 2013 17:15 AM GMT at home ottelun Jääkiekon MM-kisojen. Kysyt ", jossa voin katsella ilmaiseksi Suomi vs Venäjä Livestream pc"? Suomi vs Venäjä live stream on saatavilla oheista linkkiä streaming kanavilla laadukkaita. Pysy kuulolla täällä suorana lähetyksenä ottelun kuten esikatselu, valmisteet, ennustukset, vedot, uutiset, live pisteet, tulokset, kommentit, kohokohtia ja tavoitteet YouTubesta ja koosteet ja voit katsella uusinnan Suomi vs Venäjä videon suoratoisto sivustoja. Joten älä unohda katsella verkossa Venäjä vs Suomi streaming ilmaiseksi Venäjä - Suomi on tänään perjantai 10,5,2013 Finland - Russia Jääkiekon MM-kisojen