Ads 468x60px

Wednesday

Y Barcelona en Bayern München live-tekst commentaar, score, en de dekking van de Champions League halve finale 1 Mei, 2013






Bayern München 3 - 0 Barcelona
'48 Arjen Robben
'72 Gerard Pique own goal
'76 Thomas Muller


======FINAL======>>>> Bayern Munich ( 7 - 0 Barca )

Eindbespreking Barcelona ligt uit de Champions League. Het verliest op eigen veld met 0-3 van B. Munchen. 

Barcelona wist nooit zijn beste voetbal te spelen, daarvoor speelden ze te slordig en misten ze de scherpte om tot echt grote kansen te komen. B. Munchen daarentegen voetbalde als een hecht blok en wist regelmatig voor gevaar te zorgen, wat resulteerde in 3 goals. De own goal van Gerard Pique was tekenend voor de onmacht van de thuisploeg
 

Einde van de wedstrijd B. Munchen plaatst zich als tweede Duitse ploeg voor de finale van Champions League. Voor Barcelona zit het er op.

90'
Laatste minuut De lijdensweg van Barcelona is bijna ten einde. Ze zullen met een zware nederlaag de Champions League verlaten.

88'
Kans B. Munchen duikt ook nog eens op in het strafschopgebied van Barcelona. Rafinha trapt hard naast.

87'
Wissel Een laatste wissel bij Barcelona. Bartra wordt vervangen door Martin Montoya.

86'
Kans Schot van David Villa maar Manuel Neuer pakt makkelijk.

83'
Barcelona Barcelona lijkt alsnog op zoek te zijn naar een eer-redder, maar slaagt hier voorlopig niet in.

79'
Geel Gerard Pique krijgt nog geel na een onnodige tackle en gaat verhaal halen bij de lijnrechter. De gele kaart was echter volkomen terecht, frustratie lijkt de bovenhand te nemen.

77'
Wissel Laatste wissel bij B. Munchen. Ribery mag gaan rusten, Rafinha mag de wedstrijd mee komen volmaken.

76'
Goal Thomas Muller maakt de vernedering compleet. Hij klimt op een voorzet van Franck Ribery hoger dan de Barcelona verdedigers en kopt voorbij Victor Valdes de 0-3 binnen.

74'
Wissel B. Munchen wisselt een tweede keer. Tymoshchuk komt Martinez vervangen.

74'
Kans David Villa weet nog eens naar doel te koppen, de bal raakt de buitenkant van de paal.

72'
Own goal Gerard Pique wil een voorzet van Franck Ribery wegwerken en trapt hem knullig in eigen doel.

66'
Wissel B. Munchen wisselt Schweinsteiger voor Luiz Gustavo.

65'
Vervanging Ook Iniesta mag nu gaan rusten, Thiago Alcantara komt hem vervangen. Tito Vilanova lijkt het opgegeven te hebben en wil zijn sterspelers sparen.

64'
Sfeer De Duitse fans hebben het feestje alvast ingezet.

60'
Futloos Barcelona Zonder Xavi en Messi is Barcelona een schim van zichzelf. Dit vertaalt zich ook in het geleverde spel, Barcelona weet geen kansen bij elkaar te voetballen en B. Munchen vangt hen rustig op.

56'
Vervanging Xavi wordt vervangen door Alexis Sanchez.
55'
Kans Franck Ribery zet voor op Arjen Robben maar deze raakt de bal slecht en trapt naast.
52'
Barcelona De finale was voor deze wedstrijd al ver weg voor Barcelona, nu lijkt het helemaal onmogelijk om het tij nog te keren.
49'
Goal David Alaba geeft een verre pas voor Arjen Robben. Deze kapt Adriano uit in het strafschopgebied, en trapt de bal mooi voorbij Victor Valdes in het zijnet.
46'
Aftrap De tweede helft is begonnen.
21:31
Rustverslag Barcelona is er nog niet in geslaagd te scoren tegen B. Munchen. Hiervoor voetbalden ze te slordig en slaagden ze er niet in echt grote kansen te creeren B. Munchen vangt Barcelona goed op en weet er dan steeds gevaarlijk uit te komen.
21:31
Rust Einde eerste helft.
45'+1
Geel Dani Alves krijgt geel nadat hij Bastian Schweinsteiger in de rug liep.
45'
Match De eerste helft kabbelt naar zijn einde toe. Barcelona heeft veel moeite om kansen bijen te voetballen.
40'
Kans Schotje Adriano, Manuel Neuer pakt makkelijk.
40'
Match Barcelona zet zoals steeds zeer hoog druk met veel volk op de helft van de tegenstander, maar B. Munchen voetbalt als een hecht blok en komt zelden in de problemen.
32'
Geel Arjen Robben krijgt terecht geel na stevig doorzetten op Alexandre Song.
31'
Kans Barcelona Xavi kan in het strafschopgebied Cesc Fabregas aanspelen, maar deze komt niet tot scoren.
27'
Halverwege eerste helft Barcelona toont veel goede moed, maar speelt te onzuiver om tot grote kansen te komen. Daarbij moeten ze steeds opletten voor B. Munchen dat al enkele keren voor Victor Valdes verscheen.
24'
Hoekschop Pedro schiet van ver, Manuel Neuer tikt over, Barcelona mag een hoekschop nemen. Deze blijft echter zonder gevaar.
19'
Nieuwe kans Arjen Robben stuurt Bastian Schweinsteiger mooi het strafschopgebied van Barcelona binnen maar die kan niet tot een schot komen.
18'
Aangename wedstrijd B. Munchen voetbalt goed mee, waardoor we een aangename wedstrijd krijgen met kansen voor beide ploegen.
12'
Kans Bastian Schweinsteiger stuurt Arjen Robben diep vanop de eigen helft, die is alleen maar een terugkomende Gerard Pique kan zijn schot nog afblokken.
11'
Match Beide ploegen voetballen enkele kansen bijeen, maar zonder echt gevaarlijk te zijn.
7'
Kans Een voorzet/schot van Dani Alves wordt makkelijk geplukt door Manuel Neuer.
5'
Terugspeelbal Dani Alves probeert een aanval van B. Munchen af te blokken, de scheidsrechter ziet geen fout in een terugspeelbal op Victor Valdes.
4'
Nerveuze start Beide ploegen lijken in de beginfase een beetje nerveus en dat vertaalt zich in onzuiver spel.
2'
Buitenspel B. Munchen wil onmiddellijk druk zetten, maar het is buitenspel.
1'
Aftrap De wedstrijd is begonnen.
20:30
Voorbeschouwing Barcelona staat vanavond voor een bijna onmogelijke opdracht om een 4-0 achterstand op te halen. Ze zullen dit moeten doen zonder sterspeler Lionel Messi die op de bank start. Bij B. Munchen staat onze landgenoot Daniel Van Buyten aan de aftrap.
15:16
Volg de match hier LIVE vanaf 20u45 Maakt Barcelona de 4-0 nederlaag goed

Bayern München zal spelen tegen Barcelona op 1 Mei, 2013 om 18:45 PM GMT bij een thuiswedstrijd in de Champions League halve finale. Vraag je "waar ik kan kijken gratis Barcelona vs Bayern München livestream op de PC"? Barcelona vs Bayern München live stream zal beschikbaar zijn in de volgende link op live streaming kanalen met een hoge kwaliteit. Blijf hier tuned voor een live-verslaggeving van de wedstrijd inclusief preview, preparaten, voorspellingen, weddenschappen, nieuws, live score, resultaat, opmerkingen, hoogtepunten en doelpunten van youtube, en herhalingen en je kunt replay van Barcelona vs Bayern München kijken van video streaming sites . Dus vergeet niet om naar te kijken online Bayern München vs Barcelona streaming gratis Bayern München - Barcelona, dat is vandaag dinsdag 1,5,2013 Champions League halve finale


0 comments:

Post a Comment