Ads 468x60px

Monday

Suomi x Ranska live elää tekstin kommentaari, pisteet ja kattavuus Jääkiekon MM-kisojen 6,5,2013

Suomen jääkiekkomaajoukkue voitti Ranskan maalein 3-1 maanantaina jääkiekon MM-kisoissa. MTV3.fi seurasi ottelua hetki hetkeltä.

Suomi - Ranska 3-1 (0-0, 2-0, 1-1)

Kolme pistettä pakkovoitto-ottelusta. Esitys oli kaikkea muuta kuin vakuuttava, vaikka vastustajakin ansaitsee hatunnoston sitkeydestään.
- Ranska onnistui hyydyttämään pelin. Ei ollut sitä tunnetta ja energisyyttä mitä minä odotin, Hannu Aravirta sanoi MTV3 MAXin ottelustudiossa.
- Lähtö otteluun oli pettymyt. Odotin, että olisi otettu isännän otteet ja lyöty vastustaja lankkiin heti, Kari Jalonen puolestaan ihmetteli.
Suomen parhaana palkittiin Janne Pesonen. Ranskan parhaan pelaajan palkinnon sai Pierre Edouard Bellamare.

3. erä

60.00 Ottelun summeri soi viimeisen kerran. Suomelle nihkeä 3-1-voitto ennakkoluulottomasta Ranskasta.
60. min Ranska sekoilee maalivahdin poisottamisessa ja saa jäähyn liian monesta pelaajasta kentällä.
59. min Da Costa vie Leijona-puolustusta komeasti, mutta rystyveto menee ohi maalin.
58. min Ortio koppaa räpyläänsä illan 20. torjunnan.
57. min Ranska lyö löylyä hyökkäyspäätyyn, mutta ei pääse vaaranpaikkoihin.
55. min Bellemare saa ylivoiman lopulla kiekon maalin eteen, mutta Ortio ottaa kiinni ranskalaisen laukauksen. Alivoimanelikko selviää ilman takaiskua.
52.32. Leijonat alivoimalle. Kontiola lähtee miettimään syntyjä syviä estämisestä.
klo 22.09 Ranskan maalilla avanneen Lhenryn nilkka ilmeisesti hajosi ennen vaihtoa. Hardy torjunee ottelun lopun.
52. min Takaa-ajoasema ei näytä lannistaneen lopullisesti Ranskaa, joka jaksaa painaa kiekkoa Leijona-päätyyn.
51. min Väänänen tööttää Ranskan nuorta toivoa Bozonia laitaan niin että jytisee. Entinen NHL-mies antoi maistiaisia tulevalle?
11.24 Maali! Suomi siirtyy 3-1-johtoon. Väänänen sivaltaa siniviivalta ja ranskalaisvahti Hardy joutuu antautumaan. Mailansa Väänäsen vedon tielle näyttää saavan Viitaluoma.

klo 22.00 Lauri Korpikoski siirtyy Jarno Koskirannan ja Veli-Matti Savinaisen kolmosketjuun. Antti Pihlström pelaa nyt yhdessä Ville Viitaluoman ja Sakari Salmisen kanssa.
- MTV3:n urheilutoimittaja Antti Rämänen (Twitter: @anttira)
48. min Kakkosvitja vastaa huutoon ja järjestää mylläkän Lhenryn maalille. Korpikoski rouhii miehekkäästi kiekkoa ja ranskalaisvahti poistuu tilanteesta mustelmilla.
Lhenry joudutaan myös vaihtaamaan maalilta ilmeisesti hajonneen varusteen vuoksi.
48. min Karulta näyttää: ainoastaan ykkösketju pystyy luomaan kunnon painetta Ranskan päätyyn.
46. min Molempien joukkueiden peli enemmän tai vähemmän sekaisin. Peliote tarjolla eniten tarjoavalle.
45. min Kaksiminuuttinen selvitetty kunnialla.
43. min Jalasvaara syöksyy kiekon tielle ja pelastaa Leijonat takaiskulta komealla puskulla. Ranska pyöritti ylivoimaa hetken todella vakuuttavasti.
42. min Leijonat alivoimalle. Kuusi miestä askissa. Nyt pitäisi jo herätyskellon soida.
19.17 Maali! Ranska kaventaa 1-2:een. Joukkueensa ykköstähti Bellemare pääsee laittamaan kiekon ohi Ortion täysin vapaasti. Loistava startti ranskalaisille ja Suomen joukkue täysin unessa.

klo 21.50 Kolmas erä alkaa. Lhenry pakotettu katkaisemaan peli jo muutaman sekunnin jälkeen.
klo 21.46 Suomen ykköspakkiparista Juuso Hietanen pelasi toisessa erässä 7.34 ja Sami Lepistö 7.29 minuuttia. Ranskan Yohann Auvitu on urakoinut ottelussa yhteensä jo 15.34 minuuttia.
Leijonat iski terävästi toisen erän puolivälin jälkeen juuri, kun Ranska näytti saavan otetta pelin. Asialla vähemmän yllättävästi ykkösvitja.
- Ei tässä ollut mittään hättää, 2-0-maalin tehnyt Juhamatti Aaltonen heitti erätauolla.
Juhani Tamminen kiittää Leijonien ykkösnyrkkiä ottelun kääntämisestä.
- Supermiehet ottivat joukkueen reppuselkään, ja kantavat sitä tämän pelin loppuun, Tami sanoi.
- Me saamme olla onnellisia siitä, että Ranska on pelannut eilen ja Huet ei ole nyt kaapilla. Hän olisi ottanut Pesosen vedon kiinni ja nautanut mennessään.

2. erä

40.00 Summeri päättää erän ja Ranska selviytyy erätauolle ainoastaan kahden maalin tappioasemassa.
38.14 Kiekko katsomoon ja ranskalaispelaaja Treille jäähylle. Viidellä kolmea vastaan mennään lähes erän loppuun.
38. min Ykkösnyrkki pyörittää ylivoimaa ja Lepistö löytää Kontiolan oikealta. Kontiola ei osu tyhjiin.
37.35 Leijonat ylivoimalle, kun Besch koukkaa Hytösen keskialueella.
37. min Ranskan peli aivan sekaisin Suomen maalien jälkeen.
35.19 Maali! Aaltonen siirtää Suomen 2-0-johtoon. Leijonien ykköskenttä pyörittää hetken viidellä viittä vastaan ja mestari-Kontiola löytää Aaltosen.

34.41 Maali! Pesonen vie Leijonat 1-0-johtoon ylivoimalla. Hyökkääjä astelee b-pisteen kaarien väliin ja tinttaa suoraan ylänurkkaan.
34.19 Bachet jäähylle ja Leijonat hetkeksi 4-3-ylivoimalle. Lepistö tarjoilee Kontiolle maalin eteen, mutta Lhenry vetää pidemmän korren.
26. min Neljällä neljää vastaan mennään ja Ranska osuu maaliputkiin. Bellemare painaa suoraan luistelusta kiekon ohi Ortion, mutta kiekko osuu tolppaan.
21.20 Hagman sai alivoimapelissä kovan iskun kiekosta jalkaansa ja joutui jättämään kaukalon. Hyökkääjä poistui suoraan pukukopin puolelle hoidettavaksi, mutta palasi sieltä pian takaisin vaihtopenkille.
32.37 Hietanen ja Da Costa tönivät toisiaan maalin takana, kun Ranska saa toisen huippupaikan lyhyen ajan sisään. Molemmat rouhimisesta kaksiminuuttiselle ja neljällä neljää vastaan mennään.
32. min Fleurylla tuhannen frangin paikka, kun alivoimapeli hajoaa.
30.25 Leijonille kolmas kaksiminuuttinen. Savinainen lähtee istunnolle laitataklauksesta.
29. min Pientä tuuppimista Ranskan maalilla, kun Lhenry vangitsee kiekon. Joko ottelu alkaisi lämmetä?
28. min Suomella vaihto kesken ja Ranska on päästä hyökkäämään kahdella Ortiota vastaan. Hiuksenhieno paitsio pelastaa tällä kertaa.
klo 21.10 Leijonien erinomainen alivoimapeli sytyttää myös yleisön, joka innostuu ensimmäistä kertaa pitkään aikaan kannustamaan omiaan.
- MTV3:n urheilutoimittaja Kasperi Kunnas (Twitter: @_kausto)
27. min Ranskan ylivoima aivan syväjäässä ja Suomi pitää tilanteen tasoissa leikiten. Kukkosella heti alivoiman jälkeen loistopaikka, mutta pakki laukoo maalin kulmalta plekseihin.
21.06 Laakso kävi pukukopin puolella korjauttamassa luistintaan. Menopelit saatiin kuntoon.
24.05 Väänänen huilille kiinnipitämisestä. Jykevä pakki murjoi Treilleä päädyssä.
24. min Hietanen ajetaan kovaa päätylautoihin. Nuori Bozon on päästä tekopaikkaan Ortion eteen, mutta kiekko ei pysy hallussa.
22. min Lhenry puuttuu ensimmäistä kertaa peliin. Leijonilla näyttää olevan enemmän tassuja alla kuin avauserässä.
klo 21.03 Valkoisella leukasuojalla pelaavaa Bellemarea on verrattu tähän asti muun muassa alamäkiluistelijaan, syöksylaskijaan ja Hannibal Lecteriin. Minusta tuo näyttää mopokypärältä.
klo 21.01 Kiekko jäähän ja Kontiola vie ensimmäisen aloituksen.
Ensimmäinen erä mentiin yllättävän tasaisesti, eikä kummassakaan päädyssä nähty todella vaarallisia maalipaikkoja. Ranska pysyi liian hyvin Leijonien kyydissä.
- Ei saatu niin kovaa pelitempoa kuin mihin pitäisi pystyä, Leijona-kippari Lasse Kukkonen sanoi erätaulla.
- Pelinopeutta pitäisi saada lisää.
MTV3 MAXin taukostudiossa oltiin samoilla linjoilla.
- Meidän pitää vaihtaa työhaalarit. Nyt meillä on pyhäasu päällä, Kari Jalonen latasi.
- Tällä tavalla illasta tulee pitkä ja hikinen, Juhani Tamminen puolestaan lausui.

1. erä

20.00 Summeri soi. Mäntylän rangaistusta jää jäljelle kakkoserään kymmenen sekuntia.
20. min Pihlströmin jalat käyvät kuin Singerit ja laukaus lähtee tulisesti vastahyökkäyksestä. Lhenry torjuu olkapäällään.
18.00 Ranskalle ensimmäinen ylivoima, kun Mäntylä lähtee jäähylle. Ortiolle heti hyvä torjunta Beschin siniviivasivalluksesta.
17. min Ensimmäiset turhautuneet vihellykset kuuluvat katsomosta, kun Janne Jalasvaara leipoo kiekkoa oman maalin takana.
16. min Kiekko pomppii vaarallisesti Leijonien maalilla Ranskan nopean vastaiskun jälkeen, mutta onneksi Skellefteå-tähti Bellemare ei osu kiekkoon.
klo 20.35 "Tami" muistuttaa vaaranpaikoista korneristaan:
- Pahin mahdollinen on kiekon menettäminen siniviivalla, Tamminen viittaa Kukkosen rystylättyyn hyökkäyspäässä.
- Siitä lähtee vastaisku kuin katapultista.
13. min Tuitikkuaskin kokoinen Ranskan alivoimaneliö piti Leijonat pois tekopaikoilta.
10.13 Leijonille ensimmäinen ylivoimapeli, kun Manavian koukkaa Korpikosken kumoon. Köykäinen rangaistus, mutta kelpaa.
klo 20.30 Ensimmäinen kymppi täynnä. Leijonilla on hienoinen ote pelistä, mutta kunnon pyörityksiä ei ole saatu aikaiseksi.
Mikä saa yleisön heräämään ensimmäistä kertaa? Gangnam Style - tietenkin!
10. min Fleury tarjoilee Haatajalle kunnon töötin Suomen päädyssä. Molemmat pysyvät tolpillaan.
9. min Melart pommittaa siniviivalta ja Lhenry torjuu.
7. min JYP-pakki Auvitu laukoo vaarallisesti ja Ortio koppaa räpylällään. Ensimmäinen pelikatko Suomen päätyyn. Aloituksen jälkeen Ortio torjuu vihaisen ranskalaiskudin.

klo 20.20 Salmiselta repesivät pelihousut lähes kirjaimellisesti. Laitahyökkääjä korjaili useamman minuutin housujensa kiinnitystä.
5. min Ottelun ensimmäinen pelikatko. Vauhdikkaasti menty päästä päähän, mutta Leijonat niskan päällä.
3. min Ensimmäinen torjunta Lhenrylle ja epävarmalta näyttää. Kiekko pomppii päätyyn.
2. min Ortiolle ottelun ensimmäinen torjunta. Helppo neppi keskikentältä.
1. min Ranskan maali paikoiltaan Leijonien kakkosketjun rynnityksen jälkeen.
klo 20.16 Kiekko putoaa jäähän. Katsotaan miten Tamin teesit toimivat?
klo 20.14 Marseljeesi ja Maamme-laulu on laulettu ja kohta mennään.
klo 20.11 "Tami" kaipaa Leijona-ryhmästä onnistumisia laajemmalle rintamalle kuin aiemmissa peleissä.
- Nyt on muut veljet - Pihlströmit, Viitaluomat ja kumppanit - kuvaan mukaan ja onnistumisia.
klo 20.08 Leijonien pääluotsi Jukka Jalonen muistuttaa Ranskan vaarallisuudesta. Joukkue on tehnyt viisi maalia kahdessa ottelussaan.
- Ranska on hyökkäysvoimainen joukkue, joka lähtee terävästi vastaan omalta alueelta. Heillä on muutama rohkea hyökkääjä, jotka haastavat rohkeasti meidän puolustajia. Siinä pitää olla hereillä.
klo 20.00 MTV3 MAXin studioasiantuntijoiden tulosveikkaukset Ranska-peliin:
Hannu Aravirta: 7-0 Suomelle
Kari Jalonen: 5-1 Suomelle
klo 19.55 Ranskan maalilla torjuu 41-vuotias Fabrice Lhenry Critsobal Huet'n sijaan.
- Selkeä signaali siitä, että Ranska ei sataprosenttisesti tähän peliin panosta, Hannu Aravirta arveli.
klo 19.50 Joni Ortio pelaa Leijonien maalilla, mitä Hannu Aravirta pitää oikeana valintana.
- Tiukka paikka näyttää Ortiolle, että hän taistelee vielä ykkösvahdin paikasta.
- Ei varmasti jää asennetta puuttumaan, Aravirta lausui.
klo 19.34 Ranskan maajoukkueessa Aurinkokuninkaaksi kruunattu Juhani Tamminen odottaa Leijonien iskevän ratkaisevasti jo ensimmäisen kympin aikana.
- Odotan, että Kontiola ja kumppanit lyö häkin ensimmäisen kympin aikana, sen jälkeen Leijona vie, Tami linjasi.
- Jos mennään nollanollaa, niin sitten tulee uusi peli, joka kestää 50 minuuttia.

Ranska pelata Suomessa 6. toukokuuta 2013 17:15 GMT at home ottelun Jääkiekon MM-kisojen. Kysyt ", jossa voin katsella ilmaiseksi Suomi vs Ranska Livestream pc"? Suomi vs Ranska live stream on saatavilla oheista linkkiä streaming kanavilla laadukkaita. Finland x France Ice Hockey Pysy kuulolla täällä suorana lähetyksenä ottelun kuten esikatselu, valmisteet, ennustukset, vedot, uutiset, live pisteet, tulokset, kommentit, kohokohtia ja tavoitteet YouTubesta ja koosteet ja voit katsella uusinnan Suomi vs Ranska video streaming sivustot. Joten älä unohda katsella verkossa Ranska vs Suomi streaming ilmaiseksi Ranska - Suomi suorana lähetyksenä on tänään maanantai 6,5,2013 Jääkiekon MM-kisojen