Ads 468x60px

Tuesday

ّ! Barcelona x Bayern Munchen live tekst commentaar, score, en de dekking van de UEFA Champions League halve finale 23,4,2013


Nabeschouwing. Bayern Munchen heeft Barcelona een oplawaai van jewelste gegeven. De Catalanen kwamen er niet aan te pas en kregen er vier om de oren.
De Duitsers maakten indruk en beheersen alle facetten van het moderne voetbal tot in de perfectie: organisatie, techniek, fysiek, duelkracht en een dodelijke doeltreffendheid. Het kan op die manier gevarieerder spelen dan Barcelona, dat wel vaker problemen kent als hun bekende combinatievoetbal niet rendeert tegen sterke tegenstanders. 
Bayern staat met anderhalf been in een tweede opeenvolgende finale, een derde zou het zijn sinds 2010. 

22:33 Indrukwekkend Bayern. Bayern smeert Barcelona zijn zwaarste nederlaag ooit in de Champions League aan.


Bayern München   4  --   0   Barcelona

'25  Thomas Muller
'49  Mario Gomez
'73  Arjen Robben
'82  Thomas Muller91'
Geel Iniesta. Ook Iniesta krijgt nog een gele kaart onder de neus geschoven.
89'
Gefrustreerde Jordi Alba. Alba werpt de bal in het gezicht van Robben en komt goed weg met een gele kaart.
88'
Exit Ribery. Ribery krijgt een applausvervanging en wordt vervangen door Shaqiri.
87'
Geel Schweinsteiger. Ook de naam van Schweinsteiger komt in het boekje van ref Kasai.
86'
Geel Sanchez. Alexis Sanchez stopt een tegenaanval van Robben foutief af en krijgt geel.
83'
Vervanging Barcelona. Ook de bezoekers voeren hun eerste vervanging door: Pedro wordt afgelost door Villa.
83'
Vervanging Bayern. Muller wordt meteen afgelost door Pizarro.
81'
TOOOOOOOOOOOOR MULLER En daar is nummer vier. Alaba ontdoet zich op snelheid van Bartra en legt goed breed op Muller: VIER-NUL!!!
79'
Valdes stopt Muller! Muller kapt zich goed vrij in de zestien meter maar stuit op een goed uitgekomen Valdes. Een vierde doelpunt voor Bayern lijkt dichterbij dan een eerste voor de bezoekers.
76'
Unieke kans Bartra. Bartra mist de kans om tegen te scoren. Hij glipt op een vrije trap van Xavi door de buitenspelval, maar kan niet afwerken.
72'
3-0!!! Arjen Robben rondt een individuele actie mooi af. Bayern heeft de finale binnen handbereik!
70'
Vervanging Bayern. Doelpuntenmaker Mario Gomez wordt vervangen door Luiz Gustavo.
68'
Actie Messi. Voor het eerst slaagt Messi erin om een actie te maken met de bal aan de voet, maar meer dan een hoekschop levert het niet op.
62'
Barcelona probeert. Barcelona probeert nu toch wat hoger te spelen, maar het kan niet verbloemen dat het duidelijk niet in zijn beste vorm verkeert.
57'
Kopbal Robben. Schweinsteiger schildert een vrije trap op het hoofd van de vrijstaande Robben, maar koppen is nooit diens specialiteit geweest.
54'
Ribery voorlangs. Bayern heeft nu nog duidelijker dan voor de rust de overhand. Robben speelt Ribery aan, de Fransman besluit nipt voorlangs.
52'
Muller voorlangs. Muller zoekt de opening om zijn kans te gaan, maar besluit finaal voorlangs.
49'
GOAL GOMEZ!!! Barcelona zit in de problemen!! Muller kopt een voorzet van Robben richting doel, Gomez werkt af!
47'
Neuer doet ook mee. Voor het eerst komt Neuer in het stuk voor. Hij duikt goed in de voeten van Iniesta.
46'
Start tweede helft. We zijn opnieuw aan het voetballen in Munchen, met meteen een gele kaart voor Martinez.
21:46
Rustverslag. Bayern mag de rust in met een verdiende 1-0 voorsprong op het bord. Het toonde op aanvallend vlak een stuk meer dan de bezoekers, die wel vaker aan de bal waren, maar er een stuk minder mee deden. Verder dan een halve kans voor Messi kwamen de azulgrana niet.
In de achtste finales ging Barcelona in de heenronde met de billen bloot in Milaan. Vanavond dreigt opnieuw zo'n scenario, tenzij Barcelona opnieuw Barcelona wordt na de koffie.
21:30
Rust. We gaan rusten met een verdiende voorsprong voor Bayern.
44'
Ribery verdedigt mee. Het valt op hoe hard Ribery werkt vanavond. Nu recupereert hij diep op eigen helft nog een bal. Teamgeist is duidelijk geen loos begrip in Munchen.
39'
Geel Bartra. Bartra gaat iets te fel door op Muller en krijgt op zijn beurt een gele kaart.
37'
Geel Gomez. Gomez krijgt geel voor een fout op Messi.
32'
Komst Gotze. Bayern heeft er sowieso al een fantastisch seizoen opzitten, en vandaag raakte bekend dat het aan het einde van het seizoen Mario Gotze overneemt van Dortmund. Prijskaartje: 37 miljoen euro. Wie houdt de Rekordmeister tegen volgend seizoen?
28'
Matig Barcelona. De bezoekers hebben wel het meeste balbezit, maar in de buurt van Neuer was Barcelona tot nu nog niet geraakt. Messi is de eerste die de eer krijgt, maar hij komt net te laat om een voorzet binnen te glijden.
25'
GOAL MULLER!!!! Bayern komt op voorsprong en dat is op basis van hun drang naar voor verdiend. Muller kopt een assist van Dante aan de tweede paal voorbij Valdes!
23'
Slechte pass Busquets. Twee foute passes in evenveel minuten: we zijn het niet gewoon van de Catalanen. Voorlopig blijven ze echter zonder veel erg.
22'
Foutje Bartra. Bartra lijdt dom balverlies centraal achterin, maar Jordi Alba kan de situatie dankzij zijn snelheid rechtzetten.
18'
Actie Lahm. Lahm zoekt en vindt de achterlijn maar een hoekschop is het hoogst haalbare. Bayern zoekt snel diepgang van zodra het de bal heeft, maar moet het ronde kleinnood iets te vaak aan de Spaanse kunstenaars laten.
15'
Gesloten wedstrijd. Op de grote kans voor Robben in de eerste minuut na hebben we nog geen kansen gezien. Beide teams geven geen duimbreed toe.
6'
Barcelona met balbezit. De bezoekers hebben het commando vrij snel overgenomen en halen het tempo uit de wedstrijd door de bal rustig rond te spelen.
2'
Kans Robben! B. Munchen is aan 200 km per uur aan de wedstrijd begonnen en krijgt meteen een unieke kans via Robben. De Nederlander ziet echter zijn twee vrijstaande ploegmaats over het hoofd en besluit op Valdes.
1'
Aftrap. We zijn aan het voetballen in Munchen.
20:40
Fantastische voetbalsfeer. Een tifo die het hele stadion vult draagt bij aan een heerlijke voetbalsfeer in Munchen. Ook de weersomstandigheden zijn ideaal om er een fantastische voetbalavond van te maken.
20:13
Opstellingen. Lionel Messi was wat twijfelachtig voor de wedstrijd maar is fit geraakt en start in de basis. Aan de overzijde begint onze laatste Belgische vertegenwoordiger in de Champions League, Daniel Van Buyten, op de bank.
15:16
Volg de match hier vanaf 20u45 De kans dat Messi oog in oog zal staan met onze landgenoot Daniel Van Buyten is reeel. De Rode Duivel stond de laatste tijd bijna altijd in de basis. Voor de match tegen Barcelona ligt hij in balans met Jerome Boateng, die wel het voordeel heeft veel mobieler te zijn dan Van Buyten. Tegen de kwieke Messi een niet te onderschatten voordeel.

De spanning laait hoe dan ook hoog op in Munchen. Hoewel Barcelona doorgaans zichzelf als favoriet ziet, hield het gisteren de boot wat af. Ook in Catalonie hebben ze gezien hoe Bayern dit seizoen als een wervelwind door alle competities raasde.

Bayern München zal spelen tegen Barcelona op 23 april 2013 om 18:45 PM GMT bij een thuiswedstrijd in de UEFA Champions League halve finale. Vraag je "waar ik kan kijken gratis Barcelona vs Bayern München livestream op de PC"? Barcelona vs Bayern München live stream zal beschikbaar zijn in de volgende link op live streaming kanalen met een hoge kwaliteit. Blijf hier tuned voor een live-verslaggeving van de wedstrijd inclusief preview, preparaten, voorspellingen, weddenschappen, nieuws, live score, resultaat, opmerkingen, hoogtepunten en doelpunten van youtube, en herhalingen en je kunt replay van Barcelona vs Bayern München kijken van video streaming sites . Dus vergeet niet om naar te kijken online Bayern München vs Barcelona streaming gratis Bayern München - Barcelona, dat is vandaag dinsdag 23,4,2013 UEFA Champions League halve finale


0 comments:

Post a Comment